Το αθλητικό ντύσιμο είναι η πιο hot τάση για φέτος

Οι αγαπημένες μας celebs το γνωρίζουν καλά.

Η λέξη που θα βλέπεις για ακόμη μια χρονιά συνέχεια μπροστά σου είναι η εξής: athleisure. Aς πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Τις τελευταίες σεζόν το αθλητικό στυλ ντυσίματος έχει γίνει μεγάλη (για να μην πούμε η μεγαλύτερη) τάση και έχει αγαπηθεί όσο τίποτε άλλο.

Όπως ξέρεις, η μόδα δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται και να φέρνει συνεχώς καινούργια trends στη ζωή μας. Πλέον το αθλητικό look δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια, δηλαδή απλές και αδιάφορες φόρμες.

H αλήθεια είναι πως το διάστημα της καραντίνας βοήθησε πολύ να επανέλθει η εμμονή μας με τα αθλητικά ρούχα και τα ογκώδη sneakers αφού θέλαμε άνεση, ελευθερία κινήσεων και φυσικά στυλ. Κολάν με εντυπωσιακά print και διαφάνειες, μοντέρνα μπουστάκια και φαρδιά παντελόνια φόρμας είναι ό,τι πιο hot μπορείς να φορέσεις στο γυμναστήριο, τη βόλτα ή στο σχολείο.

Οι αγαπημένες μας celebs συνέβαλαν αρκετά στην απογείωση του athleisure αφού δεν είναι λίγες οι φορές που εμφανίστηκαν με φόρμες για τις καθημερινές εξόδους τους. Φυσικά δεν δίστασαν να ποζάρουν και να ανεβάσουν λίγο αργότερα τις φωτογραφίες στο Instagram, χαρίζοντάς μας αξιοζήλευτες εικόνες.

https://www.instagram.com/p/B_DR5aNnDR1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Kylie Jenner με total γκρι αθλητικό look δείχνει πιο όμορφη από ποτέ.

Eμείς βρήκαμε και συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery τις καλύτερες εμφανίσεις των celebs με αθλητική ενδυμασία, για να πάρεις ιδέες, έμπνευση και να τις αντιγράψεις επιτυχώς.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved