Τα ροφήματα που πίνουν οι διάσημοι για όμορφο και λαμπερό δέρμα

Τα ροφήματα που πρέπει να δοκιμάσεις.

Ένα κοινό μυστικό ομορφιάς των αγαπημένων μας celebs είναι ότι τα τρόφιμα και τα ποτά που καταναλώνουν αποτελούν ουσιαστικό μέρος της περιποίησης της επιδερμίδας τους. Δίνουν μεγάλη σημασία στα beauty drinks και επιλέγουν αυτά που προσφέρουν ενυδάτωση με extra οφέλη για να ενισχύσουν τη λάμψη τους.

Η προσθήκη αυτών των ροφημάτων στην καθημερινή διατροφή σου όχι μόνο θα αυξήσει την πρόσληψη υγρών αλλά θα σου χαρίσει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά με στόχο να βελτιωθεί η εμφάνιση του δέρματός σου. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τι πίνουν οι celebrities που αξίζει asap να φτιάξεις και να δοκιμάσεις.

1) Ο χυμός της Miranda Kerr

Το supermodel φημίζεται για το όμορφο και λαμπερό δέρμα της. Πίνει καθημερινά χυμό noni (νόνι), έναν τροπικό χυμό superfruit εμπλουτισμένο με υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών, βιταμινών και μετάλλων. Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου ενώ αυξάνει σημαντικά την ελαστικότητα του δέρματος. Μπορείς να τον βρεις σε όλα τα φαρμακεία σε πολύ καλή τιμή.

2) Το αγαπημένο ρόφημα της Kylie Jenner

H Kylie έχει αποκαλύψει πως πίνει καθημερινά ένα μεγάλο ποτήρι πράσινου χυμού που αποτελείται κυρίως από σέλινο. Όπως και ο χυμός aloe vera, ο χυμός σέλινου είναι κατά 95% νερό. Βοηθά στην ενυδάτωση του δέρματος ενώ η υψηλή φυσική περιεκτικότητα σε νάτριο, βελτιώνει την υγεία του εντέρου. Ο χυμός σέλινου έχει επίσης σημαντικά οφέλη στο δέρμα.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved