5 φορέματα που πρέπει να φορέσεις αυτό το φθινόπωρο

Όλες οι τάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις.

Το φθινόπωρο είναι επισήμως εδώ και εμείς είμαστε ήδη σε αναζήτηση για τα ρούχα και τα trends που θα κάνουν χαμό αυτή τη σεζόν. Η θερμοκρασία είναι ακόμα αρκετά υψηλή όμως σιγά-σιγά θα βάλουμε τα t-shirt και τα crop top στην άκρη για να φοράμε τα μακρυμάνικά μας μπλουζάκια και φορέματα.

Δεν υπάρχει ωραιότερη και πιο θηλυκή επιλογή για τις εμφανίσεις σου από ένα ωραίο, girly φόρεμα. Είναι η τέλεια λύση για τα πρωινά που δεν ξέρεις τι να φορέσεις στο σχολείο και βαριέσαι να συνδυάσεις διάφορα ρούχα ή για διάφορες άλλες περιστάσεις μέσα στην ημέρα.

Εμείς βρήκαμε τα 5 είδη φορεμάτων που επιβάλλεται να έχεις φέτος στη ντουλάπα σου για να είσαι πάντα κομψή, trendy και στιλάτη.

1) Πουκάμισο-φόρεμα

Είναι άνετο και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τόλμησε να το φορέσεις με τα αγαπημένα σου μποτάκια και μια ζώνη που θα τονίσει και θα κολακέψει τη μέση σου.

poukamisoforema

2) Cut-out φόρεμα

Τα φορέματα με κοψίματα μας αρέσουν πολύ και όχι άδικα.

foremamekopsimo

3) Δερμάτινο φόρεμα

Από τις ωραιότερες επιλογές που μπορείς να κάνεις για να είσαι καλοντυμένη και στιλάτη στο λεπτό. Απογείωσε την εμφάνισή σου με ένα ζευγάρι αρβυλάκια και μερικά αξεσουάρ.

dermatinoforema

4) Πλεκτό φόρεμα

Σε προφυλάσσει από το κρύο και είναι ιδανικό για τις βόλτες σου. Φόρεσέ το με ψηλές μπότες για να κερδίσεις τα βλέμματα.

plektoforema

5) Αθλητικό φόρεμα

Όχι, δεν είναι μόνο για τα κορίτσια που ασχολούνται με τον αθλητισμό και τα σπορ. Άνετο και cool, ταιριάζει άψογα με τα αθλητικά παπούτσια και τα sneakers σου.

athlitikoforema

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved