Η Elle Fanning έχει έκζεμα αλλά κάνει μάθημα αυτοπεποίθησης γι' αυτό

Ποζάρει με αυτοπεποίθηση και μιλά για το δερματικό της πρόβλημα.

Είναι πολύ συχνό φαινόμενο τα κορίτσια (κυρίως στην εφηβεία), να έρχονται αντιμέτωπες με κάποιο δερματικό πρόβλημα. Ένα από αυτά είναι η ατοπική δερματίτιδα, ή αλλιώς έκζεμα. Ανάλογα με τη σοβαρότητά του, χρειάζεται την ανάλογη θεραπεία και φυσικά ιατρική παρακολούθηση.

Μερικές κοπέλες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση αφού καταφέρνουν και το διαχειρίζονται άψογα, αγκαλιάζοντας ακόμη και τις "ατέλειές" τους. Η 22χρονη Elle Fanning, αποφάσισε να κάνει πριν λίγες ώρες την έκπληξη, ποστάροντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CFIb9GHFFNP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η νεαρή ηθοποιός ανέβασε μερικές selfie φωτογραφίες της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και έγραψε: Έκζεμα όμως ας πούμε πως είναι σκιά ματιών. Το πρόσωπό της είναι τόσο φρέσκο και δροσερό και όπως ήταν επόμενο τα likes έπεσαν βροχή ξεπερνώντας τις 697 χιλιάδες.

Το έκζεμα στα μάτια της μοιάζει πράγματι με ροδακινί σκιά ματιών οπότε είπε να το εκμεταλλευτεί λιγάκι και να μας δώσει σοβαρά μαθήματα αυτοπεποίθησης.

Μπορεί να προκληθεί από διάφορα αίτια όπως ο κρύος καιρός, το άγχος, ο ήλιος ή ο ιδρώτας και συνήθως εμφανίζεται στο πρόσωπο και τα χέρια. Σε περίπτωση που πιστεύεις ότι ίσως πάσχεις από έκζεμα, πρέπει να απευθυνθείς σε έναν δερματολόγο για μια πλήρη διάγνωση.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved