Πέντε ρούχα που φορούσες το καλοκαίρι και χρειάζεσαι και τo φθινόπωρο

Όλα όσα δεν επιτρέπεται να λείπουν από τη ντουλάπα σου.

Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, βρισκόμαστε ήδη στην δεύτερη εβδομάδα του φθινοπώρου. Ο καιρός δεν μας βοηθά και τόσο να το συνειδητοποιήσουμε αφού η θερμοκρασία παραμένει αρκετά υψηλή, κυρίως τα πρωινά. Το βραδάκι όμως υπάρχει αυτή η ελαφριά ψυχρούλα ή autumn breeze όπως εμείς θα λέγαμε.

Η αλήθεια είναι πως αρκετές φορές αυτή την περίοδο, δεν ξέρουμε πραγματικά τι να φορέσουμε. Ευτυχώς υπάρχουν στη ντουλάπα μας μερικά κομμάτια-κλειδί, τα οποία μας λύνουν καθημερινά τα χέρια και ολοκληρώνουν με στυλ τις εμφανίσεις μας. Εμείς βρήκαμε τα 5 πιο απαραίτητα ρούχα αυτής της σεζόν και σου τα παρουσιάζουμε στις παρακάτω φωτογραφίες για να πάρεις ιδέες.

1) Κιμονό

Το ιδανικό πανωφόρι για να προφυλαχθείς από το κρύο χωρίς όμως να σκάσεις. Στην αγορά θα βρεις πολλά εντυπωσιακά κιμονό σε διάφορα χρώματα και σχέδια για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

kimono

PINK WOMAN

2) Μποτάκια

Είναι άνετα και φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπορείς να τα βάλεις στο σχολείο με ένα τζιν παντελόνι ή στη βόλτα σου με τα αγαπημένα σου φορέματα και φούστες.

mpotakia

ASOS

3) Σακάκι (blazer)

sakaki

TOPSHOP

Ελαφρύ και στυλάτο, μπορεί να ολοκληρώσει επιτυχώς όλα τα ντυσίματά σου.

4) Φουλάρι

Το πιο κομψό και αγαπημένο αξεσουάρ. Μπορείς να το δέσεις στο λαιμό ή να το ρίξεις στους ώμους σου για να μην κρυώνεις.

foulari

H&M

5) Καρό πουκάμισο

poukamiso

FUNKY BUDDHA

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved