Τα beauty hacks του TikTok δοκιμάστηκαν και να ποια είναι αποτελεσματικά

Μάθε πρώτη ποια λειτουργούν θετικά και ποια όχι.

Το TikTok ήρθε και μπήκε δυναμικά στις ζωές μας τη φετινή χρονιά. Ειδικότερα την περίοδο της καραντίνας δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπήκες κι εσύ στον πειρασμό να κατεβάσεις το app για να δεις τι το ενδιαφέρον έχει. Εκατομμύρια χρήστες ανέβασαν αστεία βίντεο, βιντεάκια με συνταγές και hacks ομορφιάς που μας κέρδισαν το ενδιαφέρον.

Πολλά από αυτά λειτουργούν ενώ άλλα ίσως να μην είναι τελικά τόσο αποτελεσματικά όσο υπόσχονται. Η Hatti Rex δοκίμασε 3 από τα δημοφιλέστερα κόλπα ομορφιάς και μοιράστηκε μαζί μας τα αποτελέσματα.

1) Fake tan freckles (diy φακίδες) : 5/10

Οι φακίδες είναι η μεγαλύτερη τάση ομορφιάς στο διαδίκτυο. Δεν είναι άλλωστε παράξενο πως οι γραφίστες ενσωματώνουν ολοένα και περισσότερα φίλτρα με φακίδες στο Instagram. Υπάρχουν πολλά βίντεο στο TikTok που δείχνουν πώς να πετύχεις το trend στα μάγουλα και τη μύτη σου με τη χρήση μολυβιού ή bronzer. To αποτέλεσμα ωστόσο ήταν απογοητευτικό αφού οι φακίδες έλιωναν με τις πρώτες κιόλας σταγόνες ιδρώτα.

2) Ξύρισμα προσώπου : 4/10

Αρκετά κορίτσια έχουν έντονη τριχοφυία στην περιοχή του προσώπου. Πολλά TikTok βίντεο έδειχναν πώς να ξυρίσεις το πρόσωπό σου για να στρώνει καλύτερα το make-up. Πρόκειται για μια φανταστική και ταυτόχρονα αηδιαστική εμπειρία που σίγουρα δεν προτείνει αφού αφήνει πολύ ερεθισμένο το δέρμα την επόμενη μέρα.

3) Dry shampoo trick: 8/10

Στα TikTok βίντεο είδαμε το σωστό τρόπο εφαρμογής του ξηρού σαμπουάν. Ψεκάζεις το προϊόν γενναιόδωρα στις ρίζες και περιμένεις για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, τρίβεις καλά τα μαλλιά χρησιμοποιώντας τα δάκτυλά σου και τέλος χτενίζεις απαλά τα μαλλιά.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved