Λευκό παντελόνι: η τάση που αγαπούν όλες οι celebs

Εσύ ακόμη να το βάλεις στη ζωή σου;

Η αλήθεια είναι πως όλες μας έχουμε συνδέσει στο μυαλό μας το λευκό παντελόνι με την περίοδο του καλοκαιριού. Αυτό είναι λάθος αφού τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πως το άσπρο τζιν φοριέται ολοένα και περισσότερο, ανεξάρτητα την εποχή και μάλιστα αποτελεί πρόταση.

Μην ξεχνάς πως το total white look ήταν από τις μεγαλύτερες τάσεις φέτος την καλοκαιρινή αλλά και την χειμερινή σεζόν. Είναι ιδανικό για τις ζεστές ημέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις αφού ως γνωστόν το άσπρο χρώμα δεν απορροφά τόσο πολύ το ηλιακό φως όσο τα σκουρόχρωμα ρούχα.

Υπάρχει σε διάφορες μορφές για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Λευκά skinny jeans, παντελόνες, ψηλόμεσες βερμούδες και παντελόνια καμπάνα έκαναν κυριολεκτικά χαμό φέτος και φορέθηκαν όσο τίποτε άλλο.

https://www.instagram.com/p/B-74T7OhItt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι αγαπημένες μας celebs ξέρουν τι είναι in και φροντίζουν να το επιλέξουν για τις εμφανίσεις τους. Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις το λευκό παντελόνι δεν γινόταν να μείνει εκτός. Εμείς βρήκαμε και συγκεντρώσαμε τα καλύτερα look τους τα οποία θα βρεις στην gallery που ακολουθεί για να πάρεις ιδέες και έμπνευση.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved