Δε φαντάζεσαι πόσο κόστισε το νέο bikini της Kendall Jenner

Με όλα αυτά τα διαφορετικά της μαγιό αποτελεί έμπνευση για όλες μας.

Αυτό το καλοκαίρι η Kendall Jenner έχει γίνει η έμπνευσή μας για τις πόζες σε παραλίες και πισίνες, πόσο μάλλον με τα διαφορετικά της bikini. Στο προφίλ της στο instagram υπάρχουν πολλές φωτογραφίες με διαφορετικά μαγιό και ναι, πρέπει να παραδεχθούμε ότι έχει τέλειο γούστο.

Αυτή τη φορά το μοντέλο ανέβασε σειρά φωτογραφιών όπου βρίσκεται με φίλους και μάντεψε! Φοράει δύο διαφορετικά, νέα μαγιό που θα ζηλέψεις! Στις 3 Σεπτεμβρίου η Kendall ανέβασε μια επική mirror selfie φορώντας ένα εξαιρετικό φλοράλ bikini, κατάλληλο για το σώμα της. Το bikini της αποτελεί κομμάτι της συλλογή «Knock Three Times», έχει λεπτομέρειες από λευκά αλλά και πορτοκαλί λουλούδια και μόλις μάθεις πόσο της κόστισε θα χάσεις το μυαλό σου.

Μη σου φανεί παράξενο που θα την δεις στις υπόλοιπες φωτογραφίες με διαφορετικό look, άλλωστε η Kendall έχει φτιάξει μια τεράστια συλλογή και αυτό γίνεται αντιληπτό καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού από τα posts της.

Το bikini της κόστισε- μόνο- 200 δολάρια και φυσικά καταλαβαίνεις ότι η Kendall δε θα φορούσε... ό,τι κι ό,τι. Βέβαια στην σειρά φωτογραφιών που ανέβασε φαίνεται ότι αλλάζει εμφάνιση με ένα λευκό μαγιό με κόκκινες λεπτομέρειες. Δε μας κάνει πάντως εντύπωση αφού έχει ήδη ποστάρει πολλά και διαφορετικά καλοκαιρινά σύνολα. Αναρωτιόμαστε, άραγε πόσα σετ θα έχει στη ντουλάπα της;

Δες το bikini της στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved