Tι ακριβώς περιλαμβάνει η σειρά ομορφιάς της Selena Gomez

Είναι πολλά παραπάνω από μια απλή συλλογή καλλυντικών.

Μετά από πολλούς μήνες αναμονής, η πρώτη σειρά ομορφιάς της Selena Gomez είναι επιτέλους εδώ! Η Rare Beauty συλλογή αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 3 Σεπτεμβρίου και η νεαρή τραγουδίστρια είναι πανευτυχής που ανοίγει τα φτερά της σε κάτι διαφορετικό.

Τον Φεβρουάριο, η Selena ανακοίνωσε στους φανς και τους εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram, ότι εισέρχεται στον κόσμο της ομορφιάς με ένα πολύ ξεχωριστό project. «Παιδιά, έχω δουλέψει για αυτό το νέο βήμα περίπου τα δύο τελευταία χρόνια και μπορώ επίσημα να πω ότι η Rare Beauty θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα sephora της Βόρειας Αμερικής αυτό το καλοκαίρι», έγραψε τότε.

Ο επίσημος λογαριασμός της εταιρίας της στο Instagram έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερους από 1 εκατομμύριο followers και οι λάτρεις της ομορφιάς ανυπομονούν να μάθουν περισσότερα. Μπορεί το μυστήριο να έχει σχεδόν λυθεί αφού οι πρώτες εικόνες της συλλογής κυκλοφόρησαν όμως εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε με αγωνία το λανσάρισμα των προϊόντων στην Ελλάδα. Η σειρά καλλυντικών θα περιλαμβάνει 48 αποχρώσεις makeup όμως υπάρχει κάτι πολύ πιο σημαντικό από αυτό.

Η τραγουδίστρια λέει ότι ήθελε να δημιουργήσει αυτό το brand για να "αμφισβητήσει" τον σημερινό χώρο ομορφιάς. «Δεν ήθελα απλώς να είμαι μια celebrity που απλά συνδέει το όνομά της με κάτι γιατί αυτό σίγουρα δεν είναι το στυλ μου. Θα αισθανόμουν ψεύτικη», παραδέχτηκε η Gomez σε μια συνέντευξη τύπου. «Η αποστολή μας είναι να ανοίξουμε συζητήσεις γύρω από την ομορφιά, την αυτο-αποδοχή και την ψυχική υγεία, συμπλήρωσε».

https://www.instagram.com/p/CEkhCiEHICL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CEkEDarHoYr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CEjxFKzn6_X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved