Το #GucciModelChallenge είναι η νέα πρόκληση για τους teens στο TikTok

Οι έφηβοι μεταμορφώνονται σε μοντέλα του γνωστού οίκου.

Φαντάστηκες ποτέ τον εαυτό σου να είναι ένα από τα μοντέλα του Gucci; Όχι, ο διάσημος οίκος μόδας δεν κάνει ανοιχτό casting. Υπάρχει όμως μια νέα τάση που κυριολεκτικά σαρώνει το TikTok και σου δίνει την ευκαιρία να νιώσεις topmodel έστω και για λίγο. Αν το έκανες ήδη εικόνα στο μυαλό σου, τότε συνέχισε να διαβάζεις.

Ο λόγος για το #GucciModelChallenge, τη νέα viral τάση που βάζει τους χρήστες της εφαρμογής να ψάχνουν καλά τις ντουλάπες τους μέχρι να συγκεντρώσουν μια αρκετά μεγάλη ποσότητα ρούχων. Στη συνέχεια ετοιμάζονται να κατακτήσουν τις αυτοσχέδιες πασαρέλες τους υπό τον πρωτότυπο ήχο του @unofficiallachwatson και να νιώσουν για λίγα λεπτά μοντέλα του Gucci.

Απαραίτητη προυπόθεση για να είσαι μέσα στο concept είναι να συνδυάσεις με επιτυχία και στιλ ένα ζιβάγκο, ένα πουκάμισο, ένα oversized σακάκι και να στολίσεις τα μαλλιά σου με ένα μεταξωτό μαντήλι. Τα μεγάλα γυαλιά ηλίου και το ροζ κραγιόν ολοκληρώνουν το look και σου δίνουν αυτομάτως άλλον αέρα.

Το συγκεκριμένο challenge έχει κάνει χαμό αφού τα βίντεο που ανέβηκαν στο TikTok είναι πραγματικά αμέτρητα. Πολλά από αυτά έχουν γίνει viral και όχι άδικα γιατί η φαντασία και η δημιουργικότητα των έφηβων wanna be μοντέλων ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

https://www.instagram.com/p/CEjDUGjHjkJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CEZ8-avlZEH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved