Bra(nd) New Love: 5 tips για να βρεις το σωστό νούμερο σουτιέν για εσένα

Γιατί πρέπει να γίνει η σωστή αρχή και με τα εσώρουχα… όπως και με τα περισσότερα πράγματα στη ζωή.

Γιατί πρέπει να γίνει η σωστή αρχή και με τα εσώρουχα… όπως και με τα περισσότερα πράγματα στη ζωή.

Καταρχάς να σου πούμε μπράβο που μπαίνεις στη διαδικασία να διαβάσεις αυτό το άρθρο και δεν πας απλά σε ένα κατάστημα με εσώρουχα για να «ταλαιπωρήσεις» την έρημη την πωλήτρια βάζοντας την να σου δώσει να δοκιμάσεις το μισό μαγαζί μη γνωρίζοντας τι ακριβώς θες. Όπως θα δεις παρακάτω είναι αρκετά απλό να βρεις το κατάλληλο νούμερο σουτιέν για εσένα και τον σωματότυπό σου αρκεί να ακολουθήσεις τις παρακάτω πέντε συμβουλές μας. Καλή επιτυχία και καλά ψώνια!

#1 Να κουμπώνεις το σουτιέν που δοκιμάζεις πάντα στον τελευταίο γάντζο ώστε να έχεις περιθώρια να το μικρύνεις και να το «μαζέψεις» σε περίπτωση αυξομείωσης του βάρους σου.

#2 Όταν σηκώνεις ψηλά στον αέρα τα χέρια σου το σουτιέν σου πρέπει να μένει στη θέση του. Αν μετακινείτε και χάνει τη σωστή εφαρμογή του τότε σίγουρα δεν είναι το κατάλληλο για εσένα.

#3 Το κέντρο του σουτιέν σου, το σημείο δηλαδή που καταλήγουν οι μπανέλες από τα cups, πρέπει να βρίσκεται ακριβώς πάνω στο στέρνο σου.

#4 Αν οι ράντες του σουτιέν γλιστράνε συνεχώς στους ώμους σου, ενώ τις έχεις ρυθμίσει, τότε σίγουρα αυτό το εσώρουχο που δοκιμάζεις είναι αρκετά μεγάλο για εσένα. Φόρεσε το μικρότερο νούμερο, asap.

#5 Aν το κούμπωμα του σουτιέν ανεβαίνει ψηλά στην πλάτη σου, ενώ πρέπει να στέκεται στα μισά της, τότε θες σίγουρα μεγαλύτερο νούμερο γιατί προφανώς και σε στενεύει για να μην κάθεται «ήσυχο» στη θέση του.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved