Οι νέες σκιές ματιών των Kylie Cosmetics είναι ό,τι πιο hot υπάρχει

Η Kylie Jenner κυκλοφόρησε ίσως την ωραιότερη παλέτα που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις τα τελευταία χρόνια η Kylie Jenner έχει τη δική της εταιρία καλλυντικών με όνομα Kylie Cosmetics η οποία την εκτόξευσε στην κορυφή. Αρκετά συχνά λανσάρει νέα προϊόντα σε συνεργασία με αγαπημένους celebs όπως οι αδερφές της Kendall και Khloe.

Η ίδια η Kylie είναι αυτή που δοκιμάζει συνήθως πρώτη όλες τις νέες κυκλοφορίες και δεν διστάζει να μοιραστεί φωτογραφικό υλικό με τους φανς και τους εκατομμύρια ακόλουθούς της. Πριν λίγα 24ωρα η 23χρονη αδερφή των Kardashians, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας έδειξε την ολοκαίνουργια παλέτα σκιών της εταιρίας της, η οποία είναι ό,τι πιο hot έχουμε δει τελευταία.

Ο λόγος για την "Sailor palette" η οποία στοιχίζει περίπου 44 δολάρια και περιλαμβάνεται στην νέα ομώνυμη σειρά καλλυντικών των Kylie Cosmetics. Η σειρά έχει επίσης βλεφαρίδες, nude και φλογερό κόκκινο κραγιόν καθώς και μερικά μολύβια σε χρυσό και rose gold χρώμα που κάνουν την διαφορά. Όπως μας πληροφόρησε η Kylie, η παλέτα αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου στην επίσημη ιστοσελίδα των Kylie Cosmetics.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να βρεις ακόμη περισσότερες φωτογραφίες της νέας αυτής σειράς καλλυντικών.

https://www.instagram.com/p/CEflBFkHl7h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CEZelpTHwrG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved