Nail contouring: η νέα τάση στα νύχια είναι εδώ!

Μάθε πρώτη τα πάντα για το νέο trend ομορφιάς.

Η αλήθεια είναι πως όλες μας γνωρίζουμε καλά τη δύναμη του contouring. Πρόκειται για την τεχνική μακιγιάζ που αποδεδειγμένα μπορεί να αλλάξει το βλέμμα σου και να σου δώσει αυτό το σμιλεμένο σαγόνι ή τα ζυγωματικά των αγαπημένων σου supermodel χωρίς να μεσολαβήσει κάποια επέμβαση. Τώρα, ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις την ίδια μαγική τεχνική, αυτή τη φορά στα νύχια σου.

Το nail contouring, είναι η τελευταία λέξη στον κόσμο της ομορφιάς και όπως φαίνεται έρχεται για να μείνει. Αν νομίζεις πως και αυτή η τάση είναι κατάλληλη μόπνο για όσες έχουν μακριά νύχια και ακρυλικά, κάνεις λάθος. Η συγκεκριμένη μόδα είναι ιδανική ακόμη και για κορίτσια με κοντά ή πολύ κοντά νύχια αφού δίνει την ψευδαίσθηση του μήκους. Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις πώς θα το κάνεις κι εσύ εύκολα στο σπίτι.

Πώς θα το κάνεις:

1) Aφού καθαρίσεις και λιμάρεις καλά τα νύχια σου, εφάρμοσε μια βάση(base coat). Αυτό θα βοηθήσει στην προστασία των νυχιών και θα κάνει το μανικιούρ να διαρκεί περισσότερο.

2) Άφήσε τη βάση να στεγνώσει και στη συνέχεια εφάρμοσε ένα βερνίκι σε nude χρώμα ή κάποιο άλλο ανοιχτόχρωμο.

3) Μόλις αυτό στεγνώσει τελείως, πάρε οποιοδήποτε σκούρο βερνίκι νυχιών της επιλογής σου και εφαρμόσέ το με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει μόνο τη μέση του νυχιού σου. Αυτό είναι ουσιαστικά το contouring.

4) Πέρασε στα νύχια μια γενναία στρώση γυαλιστικό (top coat) για να σφραγίσεις το αποτέλεσμα και να έχεις μεγαλύτερη διάρκεια.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved