Το μωβ eyeliner της Hailey Bieber είναι η τάση που θα βλέπουμε παντού

Πρόκειται για ένα από τα trends που θα κυριαρχήσουν.

Είμαστε κυριολεκτικά ένα βήμα πριν το φθινόπωρο και τις πρώτες εμφανίσεις μας για τη νέα αυτή σεζόν. Όπως πολύ καλά γνωρίζεις, κάθε εποχή, νέες, διαφορετικές τάσεις έρχονται στο προσκήνιο ενώ άλλες εξαφανίζονται και παύουν να είναι τόσο επίκαιρες.

Εδώ και λίγο καιρό έχουμε δει μερικά trends σε ρούχα και παπούτσια τα οποία αναμένεται να κυριαρχήσουν αυτή την περίοδο. Έτσι λοιπόν συμβαίνει και στο μακιγιάζ αφού έχουμε ήδη μια πρώτη εικόνα των νέων τάσεων που αποτελούν τις χειμερινές προτάσεις ομορφιάς.

Αν και έχουμε συνδυάσει τα ανοιχτά και έντονα χρώματα με το καλοκαίρι, φέτος είδαμε αρκετά αυτό το στιλ στις πασαρέλες για το φθινόπωρο/χειμώνας 2020. Οι αγαπημένες μας celebs είναι συνήθως οι πρώτες που δοκιμάζουν την τελευταία λέξη σε θέματα ομορφιάς και κάπου έδω η Hailey Bieber έκανε την αρχή.

https://www.instagram.com/p/CD6qRMhlUuC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 23χρονη καλλονή πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την συγκεκριμένη φωτογραφία κι εμείς σταθήκαμε στο εντυπωσιακό ανοιχτό μωβ eyeliner της. Είναι ένα αρκετά μοντέρνο look που μπορείς να ακολουθήσεις για να ξεφύγεις από το κλασικό μαύρο eyeliner και να κάνεις τους πάντες να σε προσέξουν! Στην αγορά υπάρχουν πολλά eyeliner σε εντυπωσιακά χρώματα που πραγματικά αξίζει να δοκιμάσεις. Εμείς βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικά από αυτά στις παρακάτω φωτογραφίες.

xrysoeyelienr

EYELINER ROSE GOLD- DUST & CREAM

MPLEEYELINER

MASTERPIECE HIGH PRECISION LIQUID EYELINER- MAX FACTOR

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved