Το φόρεμα γενεθλίων της Kylie Jenner είναι ό,τι πιο wow έχουμε δει

Η υπέρλαμπρη εμφάνιση για τα 23α γενέθλιά της.

Την περασμένη Δευτέρα στις 10 Αυγούστου η αγαπημένη μας Kylie Jenner είχε τα γενέθλια της και έγινε 23 ετών. Μπορεί να μην είδαμε πολλές φωτογραφίες από το πάρτι της μικρής Jenner όμως η εορτάζουσα Kylie φρόντισε αργότερα να μας αποζημιώσει.

Όπως ήταν αναμενόμενο, περιμέναμε πώς και πώς να δούμε τι επέλεξε η νεαρή celeb να φορέσει για την ξεχωριστή αυτή ημέρα. Η μικρότερη αδερφή των Kardashians έκανε την αποκάλυψη λίγο αργότερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αρχικά την βλέπουμε ξανά με μακριά μαλλιά ενώ στο πάρτι της εμφανίστηκε με μελί, κοντό καρέ κούρεμα.

Η 23χρονη είναι πολύ καλή φίλη με τον σχεδιαστή του διάσημου οίκου Balmain, Olivier Rousteing. Όπως φαίνεται, εκείνος δημιούργησε ένα ιδιαίτερο και μοναδικό φόρεμα για εκείνη το οποίο στη συνέχεια της έστειλε σαν δώρο γενεθλίων. «Σ' ευχαριστώ αγαπημένε μου Olivier για το πιο υπέροχο φόρεμα γενεθλίων», έγραψε η Kylie δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες.

Το εκτυφλωτικό mini φόρεμα είναι άκρως καλοκαιρινό αφού αποτελείται από πολύτιμες πέτρες σε μπλε, γαλάζιο, πορτοκαλί και μαύρο χρώμα. Η αλήθεια είναι πως η Kylie κυριολεκτικά λάμπει φορώντας το ενώ τονίζεται άψογα η λεπτή μέση και η σέξι σιλουέτα της. Οι φωτογραφίες ξεπέρασαν τα 7 εκατομμύρια likes και όλοι σχολίασαν θετικά τη συγκεκριμένη εμφάνιση. Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά και να ελπίζουμε πως θα βρούμε ένα παρόμοιο ρούχο στην αγορά.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved