Η Dua Lipa φόρεσε τα ωραιότερα γυαλιά για το φετινό καλοκαίρι

Κι εμείς βρήκαμε παρόμοια για να την αντιγράψεις.

Η Dua Lipa είναι μια από τις πιο αγαπημένες και φρέσκιες παρουσίες στο χώρο της showbiz και όχι άδικα. Η 24χρονη ερμηνεύτρια του hit "Break My Heart", είναι πηγή έμπνευσης σε θέματα στιλ και ομορφιάς αφού φροντίζει να υιοθετεί πρώτη όλες τις νέες τάσεις.

Η νεαρή star ποστάρει συνέχεια φωτογραφίες από τη δουλειά και την καθημερινότητά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που αυτή τη στιγμή μετρά σχεδόν 50 εκατομμύρια ακόλουθους.

https://www.instagram.com/p/CDZx50ysx0y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν λίγα 24ωρα η Dua ανέβασε μια selfie φωτογραφία της στην οποία ποζάρει με σούπερ καλοκαιρινή διάθεση. Η τραγουδίστρια φόρεσε λευκό παντελόνι και κίτρινο μπλουζάκι το οποίο φρόντισε να ταιριάξει με διάφανα- κίτρινα γυαλιά που είναι η τελευταία λέξη της μόδας.

Τα διάφανα γυαλιά είναι από πέρσι ό,τι πιο hot μπορείς να φορέσεις για να απογειώσεις τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου. Εμείς για να σε γλιτώσουμε από τον κόπο της αναζήτησης, βρήκαμε μερικά εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου που αξίζει να αγοράσεις και να μοιάσεις λίγο στην αγαπημένη μας celeb. Θα τα βρεις όλα στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

gyalia1

ASOS

GYALIA2

ALORA COLLECTION

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved