Βρήκαμε πώς θα κάνεις tie-dye τα ρούχα σου μόνο με φρούτα

Κι όμως γίνεται και είναι πολύ πιο απλό απ' όσο νομίζεις.

Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για την τάση του tie-dye αφού είναι ένα από τα trends που έκαναν χαμό και φορέθηκε όσο τίποτα άλλο τη φετινή χρονιά. Η μόδα κάνει κύκλους και αυτό είναι το μόνο σίγουρο αν σκεφτείς πως τα tie dye ρούχα δεν εμφανίστηκαν φέτος αλλά λίγα χρόνια πριν και παραμένουν hot και επίκαιρα.

Η επιμελώς ατημέλητη ξεβαμμένη όψη τους τα κάνει πολύ cool ενώ συνδυάζονται εύκολα με τα πάντα κυρίως όμως με τα τζιν παντελόνια, σορτς και φούστες σου. Τώρα μπορείς να φτιάξεις εύκολα στο σπίτι τα δικά σου tie-dye μπλουζάκια, scrunchies ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείς. Αν νομίζεις πως το μόνο που χρειάζεσαι είναι μπογιές για υφάσματα, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος!

https://www.instagram.com/p/CC3WwTBjYOZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Youtuber Cosmic Raja, ανέβασε στο κανάλι της ένα βίντεο το οποίο έχει πραγματικά πολύ ενδιαφέρον. Εκεί μας δείχνει αναλυτικά πώς μπορούμε να κάνουμε tie-dye ένα t-shirt, αποκλειστικά με βαφή που έχουμε φτιάξει από φρούτα και λαχανικά. Ναι, καλά διάβασες. Συγκεκριμένα χρησιμοποίησε πορτοκάλια, λεμόνια, πατζάρια, σπανάκι, λάχανο και blueberries για να πετύχει τις διάφορες αποχρώσεις.

Δες προσεκτικά το βίντεο για να δεις βήμα-βήμα ολόκληρη την διαδικασία. TIP: μπορείς να εφαρμόσεις αυτή τη μέθοδο σε μονόχρωμα σορτς, scrunchies κ.ά για να τους δώσεις μια νέα, ενδιαφέρουσα εμφάνιση.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved