3 μάσκες ομορφιάς με αγγούρι σύμφωνα με τις ανάγκες του προσώπου σου

Εύκολα και γρήγορα στο σπίτι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρουμε πως το δέρμα σου μπορεί να ωφεληθεί πολύ από αυτά που η φύση έχει να προσφέρει. Τα αγγούρια είναι η καλύτερη προσθήκη που θα μπορούσες να κάνεις στις DIΥ μάσκες προσώπου που φτιάχνεις στο σπίτι.

Συμβάλουν στη θεραπεία του ερεθισμένου δέρματος ενώ θρέφουν και ενισχύουν την λάμψη της επιδερμίδας. Ανακάλυψε τις 3 απλές μάσκες προσώπου με αγγούρι που βρήκαμε αποκλειστικά για εσένα και ετοιμάσου να αποκομίσεις τα οφέλη τους.

1) Μάσκα με αγγούρι για ξηρό δέρμα

Εάν το δέρμα σου είναι ξηρό και αφυδατωμένο αυτή η μάσκα είναι για εσένα αφού το αγγούρι αποτελείται από 96% νερό και έχει εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες.

Συστατικά: αγγούρι, βούτυρο αμυγδάλου.

Πολτοποίησε ένα αγγούρι και πρόσθεσέ το σε ένα μπολ μαζί με μια κουταλιά της σούπας βούτυρο αμυγδάλου. Εφάρμοσε αυτό το μείγμα στο πρόσωπο και αφήσέ το για περίπου 20 λεπτά. Ξέπλυνε με άφθονο κρύο νερό.

2) Μάσκα με αγγούρι για ακνεϊκο δέρμα

Τα αγγούρια έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και είναι πλούσια σε βιταμίνη C. Αυτό τα καθιστά ιδανικά για τη θεραπεία του δέρματος με τάση ακμής.

Συστατικά: αγγούρι, βρώμη, μέλι.

Κόψε ένα αγγούρι σε φέτες, πρόσθεσε μια κουταλιά της σούπας βρώμη και δύο κουταλιές της σούπας μέλι στο μύλο του μίξερ. Ανακάτεψε καλά όλα τα συστατικά για να γίνει μια ομοιόμορφη πάστα. Εφάρμοσε στο δέρμα σου και άφησέ την για 10 λεπτά. Ξέπλυνε καλά με κρύο νερό.

3) Μάσκα με αγγούρι για λιπαρό δέρμα

Δεδομένου ότι ο χυμός αγγουριού είναι ένα εξαιρετικό συστατικό που ενυδατώνει το δέρμα και βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων του pH, μπορεί να κάνει θαύματα στην ρύθμιση της σμηγματοροής.

Συστατικά: χυμός αγγουριού και χυμός λεμονιού

Ανάμιξε ίσα μέρη χυμό αγγουριού με χυμό λεμονιού και εφαρμόσέ το στο πρόσωπό σου με μια βαμβακερή πετσέτα. Άφησέ το να απορροφηθεί στο δέρμα και ξέπλυνε καλά με χλιαρό νερό.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved