Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν και μετά το piercing στη μύτη

Βρήκαμε όσα πρέπει να προσέξεις.

Τα διάφορα piercing στο σώμα είναι μια τάση που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και δεν θα εκπλαγούμε αν σχεδιάζεις κι εσύ να κάνεις μια νέα τρύπα στο αυτί ή την μύτη σου.

Συγκεκριμένα το τρύπημα της μύτης προέρχεται από τα νότια μέρη της Ασίας αν και πλέον πολλές teens σε όλο τον κόσμο έχουν piercing σε αυτό το σημείο.

Εάν έχεις ήδη αρκετά σκουλαρίκια στο σώμα σου θα ξέρεις καλά τι πρέπει να κάνεις πριν και μετά το τρύπημα για να εξασφαλίσεις σωστή και γρήγορη επούλωση. Σε περίπτωση όμως που πρόκειται για την πρώτη σου φορά, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να έχεις κατά νου για να αποτρέψεις τυχόν μολύνσεις.

Τι πρέπει να κάνεις πριν το piercing

1)Βρες το σωστό άτομο!
Όταν πρόκειται για τατουάζ και τρυπήματα δεν μπορείς να εμπιστευτείς όποιον να ναι. Κάνε την έρευνά σου και βρες κάποιον με εμπειρία στα piercing και φυσικά με άδεια.

2)Πρόσεξε την υγιεινή
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τηρηθούν οι κανόνες υγιεινής πριν και μετά το τρύπημα και φυσικά να βεβαιωθείς ότι ο καλλιτέχνης φοράει γάντια, αποστειρώνει το όπλο, τη βελόνα και όλα τα εξαρτήματα που θα χρησιμοποιήσει για το piercing της μύτης.

3) Μείνε ενυδατωμένη
Για να διώξεις τις τοξίνες από το σώμα σου και να ελαχιστοποιήσεις τον κίνδυνο λοιμώξεων μετά το τρύπημα της μύτης, πιες πολύ νερό και μείνε ενυδατωμένη.

Τι πρέπει να κάνεις μετά το piercing

1) Απόφυγε να το αγγίζεις συχνά (κυρίως με βρώμικα χέρια)

2) Καθάριζε συχνά την περιοχή με αντιβακτηριακό υγρό

3) Προσπάθησε να αποφύγεις τη χρήση μέικαπ στο συγκεκριμένο σημείο για τις πρώτες ημέρες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved