Τώρα μπορείς κι εσύ να κάνεις τα tie-dye νύχια της Kylie Jenner!

Για να έχεις ένα από τα πιο hot μανικιούρ του φετινού καλοκαιριού.

Η αγάπη μας για ότι έχει να κάνει με την ομορφιά είναι γνωστή. Τα νύχια δεν θα μπορούσαν λοιπόν να απέχουν από τη ρουτίνα περιποίησής μας, ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που τα άκρα μας είναι μονίμως εκτεθειμένα.

Το tie-dye έχει γίνει πραγματικά μια από τις μεγαλύτερες τάσης τόσο της άνοιξης όσο και του φετινού καλοκαιριού, με τις αναζητήσεις "tie-dye at home" να κάνουν χαμό σε Pinterest και Instagram. Πολλές αγαπημένες μας celebs όπως η Kylie Jenner και η Gigi Hadid έχουν ήδη δοκιμάσει το συγκεκριμένο nail trend με μεγάλη επιτυχία, δημιουργώντας εντυπωσιακά μανικιούρ.

Η διαδικασία απαιτεί λίγο περισσότερη φαντασία και δεξιοτεχνία από το απλό βάψιμο των νυχιών με βερνίκι. Τα καλά νέα είναι πως μπορείς κι εσύ να κάνεις tie-dye μανικιούρ εύκολα στο σπίτι, σε λίγα μόλις λεπτά. Αναρωτιέσαι πώς; Έχουμε ήδη την απάντηση!

Πώς θα κάνεις τα tie-dye nails:

Ξεκίνησε με μια βάση νυχιών (base coat).
Εφάρμοσε δύο στρώσεις βασικού χρώματος και άφησέ το να στεγνώσει.
Ζωγράφισε μια παχιά λωρίδα στο νύχι σου με τρία διαφορετικά χρώματα ή και περισσότερα.
Πριν στεγνώσει, πάρε μια οδοντογλυφίδα και σχημάτισε γραμμές μέσα από τα χρώματα.
Όταν στεγνώσει ολοκλήρωσε με μια στρώση γυαλιστικού (top coat).

Αν εξακολουθείς να έχεις απορίες δες προσεκτικά το βίντεο που ακολουθεί που σου εξηγεί βήμα-βήμα τη διαδικασία. Μη ξεχάσεις να δεις την gallery στην οποία συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα tie-dye μανικιούρ για να πάρεις ιδέες.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved