4 tips για να μην σου φεύγουν τα τσιμπιδάκια από τα μαλλιά

Βρήκαμε την λύση στο αιώνιο αυτό πρόβλημα ομορφιάς.

Παρόλο που τα κλασικά τσιμπιδάκια μαλλιών αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του κιτ ομορφιάς κάθε κοριτσιού, μόλις πριν λίγες σεζόν καθιερώθηκε η χρήση τους ως αξεσουάρ-κλειδί για τα μαλλιά. Τα χτενίσματα με τσιμπιδάκια έχουν γίνει ένα μεγάλο trend. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η τάση μας αρέσει πολύ. Αναρωτιέσαι γιατί;

Αρχικά τα τσιμπιδάκια εξασφαλίζουν ότι τα μαλλιά σου παραμένουν στη θέση τους όλη την ημέρα, ενώ ταυτόχρονα φαίνονται εξαιρετικά κομψά. Η αλήθεια όμως είναι πως αν έχεις λεπτά ή πολύ ογκώδη μαλλιά, το να παραμείνουν τα τσιμπιδάκια σου σταθερά, γίνεται ένας αγώνας.

Γι' αυτό λοιπόν το λόγο, έχουμε βρει για σένα μερικές χρήσιμες συμβουλές που μπορείς να ακολουθήσεις για να κάνεις αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα παρελθόν. Συνέχισε να διαβαζεις για να τα μάθεις όλα...

1) Επένδυσε σε τσιμπιδάκια καλής ποιότητας

Η πρώτη συμβουλή για να βεβαιωθείς ότι τα τσιμπιδάκια σου θα παραμείνουν στη θέση τους όλη την ημέρα είναι να αγοράσεις προϊόν καλής ποιότητας. Με αυτό τον τρόπο θα είσαι σίγουρη ότι έχουν καλύτερη και μεγαλύτεη αντοχή.

2) Τοποθέτησέ τα με τον σωστό τρόπο

Πολλές φορές αν αισθάνεστε ότι δεν πρόκειται με τίποτα να μείνουν στη θέση τους, τότε το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι ο τρόπος που τα βάζεις. Βεβαιώσου πως η κυματιστή πλευρά από τα τσιμπιδάκια είναι στραμμένη προς τα κάτω, προς το τριχωτό της κεφαλής σας και όχι το αντίστροφο.

3) Μην παίρνεις μεγάλες τούφες από τα μαλλιά σου

Να θυμάστε πάντα ότι ένα τσιμπιδάκι είναι ικανό να κρατήσει μόνο τα μαλλιά που μπορούν να χωρέσουν σε αυτό. Όταν το ανοίγεις για να χώσεις περισσότερα μαλλιά, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να το χαλάσεις.

4) Μην ξεχνάς τη λακ

Ένα μικρό τρικ που σίγουρα θα σε βοηθήσει είναι να ψεκάσεις τα μαλλιά σου με μια λακ ή ένα ξηρό σαμπουάν για να εξασφαλίσεις ότι τα τσιμπιδάκια θα παραμείνουν στη θέση τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved