Έσπασε η παλέτα σκιών σου; Σου έχουμε 3 νέους τρόπους χρήσεις

Για να μη χρειαστεί ξανά να την πετάξεις.

Εάν είσαι λάτρης του μακιγιάζ (όπως και εμείς) τότε σίγουρα θα καταλάβεις τι εννοούμε όταν λέμε ότι η αγορά μιας νέας παλέτας σκιών δεν είναι ασήμαντο γεγονός. Εμείς οι κοπέλες χαιρόμαστε μόνο στη σκέψη ότι πλέον θα μπορούμε να δημιουργήσουμε διαφορετικά, εντυπωσιακά look που θα τραβήξουν τα βλέμματα.

Οι παλέτες είναι ιδανικές για την περίοδο των διακοπών, αφού σου προσφέρουν τη δυνατότητα να έχεις μαζί σου πολλά προϊόντα ματιών, χωρίς όμως να κουβαλάς ένα σωρό καλλυντικά. Με λίγα λόγια μας λύνουν τα χέρια, έχουν όμως ένα μεγάλο μειονέκτημα. Σε περίπτωση που πέσουν και σπάσουν, κάνουν αυτομάτως και την καρδιά μας χίλια κομμάτια.

Εμείς είμαστε πάντα εδώ για να σε βγάζουμε από τη δύσκολη θέση, δίνοντάς σου τα καλύτερα tips ομορφιάς. Την επόμενη λοιπόν φορά που θα ραγίσουν οι αγαπημένες σου σκιές, δεν χρειάζεται να τις πετάξεις. Υπάρχει τρόπος (και μάλιστα όχι μόνο ένας) να αξιοποιήσεις μια σπασμένη παλέτα σκιών και να την χρησιμοποιήσεις με τρόπους που ίσως δεν είχες φανταστεί ποτέ. Συνέχισε να διαβάζεις και θα τα μάθεις όλα.

1) Σαν gloss σκιά ματιών

Το γυαλιστερό μακιγιάζ των ματιών είναι ότι πιο hot κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αναμίξεις λίγη σπασμένη σκιά με μια σταγόνα baby oil και να το εφαρμόσεις με ένα πινέλο στα μάτια σου. Η εκπληκτική glossy εμφάνισή σου είναι έτοιμη!

2) Για να απογειώσεις το μανικιούρ σου

Μια σπασμένη παλέτα είναι η τέλεια ευκαιρία να δημιουργήσεις πολλαπλά νέα χρώματα βερνικιών. Επίλεξε τις αποχρώσεις που θέλεις να χρησιμοποιήσεις και πρόσθεσε την σπασμένη σκιά σε ένα μπουκάλι διάφανο βερνίκι νυχιών. Ανακάτεψε πολύ καλά και άφησέ το στην άκρη για μερικές ώρες πριν τη χρήση.

3) Σαν eyeliner

Ένας άλλος εκπληκτικός τρόπος για να χρησιμοποιήσεις μια σπασμένη σκιά ματιών είναι να την φορέσεις ως eyeliner. Απλά σπάσε εντελώς τη σκιά και πρόσθεσε μερικές baby oil για να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Εφάρμοσέ το στα μάτια σου με ένα τριγωνικό πινελάκι και ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved