Οι τύποι των συμμαθητών που έχεις στην τάξη σου

Εσύ ποιος τύπος είσαι; 

Το σχολείο είναι μία μικρή κοινότητα όπου σχεδόν σε καθημερινή βάση, θέλοντας και μη, συναναστρέφεσαι με ορισμένους τύπους ανθρώπων.

Εδώ λοιπόν σου έχω μία λίστα με τους τύπους συμμαθητών που έχεις μέσα στην τάξη σου ή που θα συναντήσεις σίγουρα στη διάρκεια των σχολικών σου χρόνων.

Ο Φωτεινός παντογνώστης:

Ο Φωτεινός παντογνώστης είναι το αγαπημένο μας αυτό παιδί και όλοι το ξέρουμε! Είναι άριστος μαθητής, απουσιολόγος και φυσικά ο αγαπημένος των καθηγητών! Είναι αυτός που σπεύδει πάντα να δώσει πρώτος τη σωστή απάντηση στο μάθημα, γελάει με τα αστεία του καθηγητή (γιατί μόνο αυτός τα καταλαβαίνει).

Ο Δημοφιλής:

Τα δημοφιλή παιδιά είναι αυτά που τα ξέρουν όλοι στη σχολική κοινότητα. Είναι άτομα που ασκούν επιρροή στους άλλους, βγαίνουν πάντα στο πενταμελές αλλά και στο δεκαπενταμελές συμβούλιο αλλά είναι πάντα πρόθυμοι να συμμετάσχουν στις σχολικές γιορτές, χορωδίες αλλά και θεατρικές παραστάσεις.

Η Ωραία της τάξης:

Η Ωραία της τάξης είναι το κορίτσι που εκτός από όμορφη είναι συμπαθητική και πάντα περιποιημένη. Ανήκει στα cool παιδια του σχολείου αλλά αποτελεί και μία κατηγορία από μόνη της, μιας και δεν χρειάζεται να διαβάσει, γιατί πέρα από τους συμμαθητές της, τη συμπαθούν και οι καθηγητές.

Ο μονίμως αδιάβαστος:

Αυτός ο τύπος του συμμαθητή είναι αυτός που αναρωτιέσαι αν έχει ανοίξει πότε, έστω και μία φορά, ένα βιβλίο. Είναι συνέχεια αδιάβαστος, κάθεται συνήθως στο τελευταίο θρανίο με τον κολλητό/κολλητή του και κατά τη διάρκεια του μαθήματος παίζει με το κινητό του ,ακούει μουσική, ζωγραφίζει ή κοιμάται.

Ο Αντιδραστικός σε όλα! :

Αυτό το παιδί, αν και δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητό στους καθηγητές, όλοι στην τάξη του έχουν μία ιδιαίτερη αδυναμία. Είναι ο επαναστάτης της τάξης, δεν φοβάται να μιλήσει και να αντιδράσει σε ό,τι δεν του αρέσει ή δεν συμφωνεί.

Το παιδί φάντασμα:

Ναι Και όμως! το παιδί-φάντασμα υπάρχει και είναι αυτό, που ενώ είναι μέσα στην κατάσταση με τα ονόματα όλων των μαθητών, δεν έχει κάνει ποτέ την εμφάνισή του μέσα στην τάξη. Υπάρχει ή δεν υπάρχει τις απουσίες τις παίρνει κανονικά!

Το παιδί στο πίσω θρανίο:

Καλά αυτό το παιδί μπορεί να κάθεται και στο πρώτο θρανίο! Είναι μία προσωπικότητα ήσυχη, χαμηλών τόνων που δεν μιλάει και είναι ντροπαλός. Είναι ο κρίκος που βοηθάει την αρμονία της τάξης. Μπορεί να μην κάνει κάτι συγκεκριμένο αλλά είναι πάντα εκεί!



Διαβάστε επίσης:

Μια teen queen αποκαλύπτει: «Οι σκέψεις που κάνω περιμένοντας την ημέρα για την ορκωμοσία μου»

Είσαι ντροπαλή; Να τι μπορείς να κάνεις για να αποκτήσεις φίλους

Δώδεκα περίεργα πράγματα για το σώμα σου που δεν ξέρεις!


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved