Η Kylie Jenner εμφανίστηκε με τα πιο ωραία μαλλιά που την έχουμε δει ever

Άλλη μία αλλαγή για το διάσημο κορίτσι, αλλά αυτή είναι άψογη.

Άλλη μία μέρα ξημέρωσε που η Kylie Jenner αποφάσισε να μας δείξει ένα διαφορετικό look στα μαλλιά της. Η αλήθεια είναι ότι τους τελευταίους μήνες δεν προλαβαίνουμε να ασχολούμαστε με τις αλλαγές που κάνει. Από τη μία, πάμε να τη συνηθίσουμε στο καστανόξανθο, έρχεται ξαφνικά ένα πλατινέ. Λέμε, ok, ήθελε ένα πιο έντονο makeover, επιστρέφει στο καστανό. Και δεν είναι μόνο το χρώμα.




Η Kylie θέλει να πειραματίζεται με τα πάντα. Μήκη, styling, ό,τι μπορεί να επιδέχεται αλλαγή, θα την κάνει. Προ ολίγων ημερών, ωστόσο, την είδαμε να φοράει ένα πορτοκαλί μαγιό που έδειχνε το καυτό της κορμί και τα μαλλιά της ήταν στα πιο κοντά τους. Οι φωτογραφίες ήταν από τις απίστευτες διακοπές της και μας άφησαν άφωνες.

Λίγο μετά, όμως, η εκατομμυριούχος και απόγονος των Kardashians μοιράστηκε μία λήψη με άλλο look. Ένα πολύ μακρύ hairstyle σε καστανό, σοκολατί χρώμα, που ίσως αποτελεί ένα από τα ωραιότερα που την έχουμε δει ever.

Φυσικά, οι followers της στο Instagram το λάτρεψαν και, μόλις το δεις κι εσύ στην παρακάτω gallery, θα βρεθείς σε ανάλογη κατάσταση.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved