Χρωματιστό eyeliner: Τα dos και τα don'ts

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν το δοκιμάσεις.

Εμείς τα κορίτσια έχουμε μια αιώνια αγάπη στο makeup και όχι άδικα. Είναι γνωστό πως μας αρέσει να παίζουμε με την εικόνα μας και τα αγαπημένα μας καλλυντικά είναι συχνά ο no1 τρόπος για να το πετύχουμε.

Είτε λοιπόν θες μια πιο ιδιαίτερη εμφάνιση κατά τη διάρκεια της ημέρας είτε ένα τολμηρό πιο βραδινό look, το χρωματιστό eyeliner είναι η λύση που ψάχνεις! Ειδικότερα τώρα που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού είναι η τέλεια περίοδος για να πειραματιστείς και να βάλεις τα χρώματα στο μακιγιάζ και την ζωή σου.

Τα eyeliner υπάρχουν πλέον σε πολλές, τολμηρές και οτιδήποτε άλλο παρά βαρετές αποχρώσεις ώστε να βρεις αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα. Αν είσαι αρχάρια και δεν τα έχεις δοκιμάσει ξανά, το τελικό αποτέλεσμα υπάρχει περίπτωση να καταλήξει να δείχνει αρκετά κωμικό (κάτι που σίγουρα δεν θέλουμε!).Εμείς για να σε απαλλάξουμε από τυχόν αμηχανία, έχουμε φτιάξει μια λίστα με όλα τα dos και don'ts που πρέπει να θυμάσαι πριν φορέσεις το χρωματιστό eyeliner. Τσέκαρέ τα και θα μας θυμηθείς!

DOS:

1) Επίλεξε το χρώμα με σύνεση

Είναι καλό να θες να πειραματιστείς αλλά καλό θα ήταν να επιλέξεις ένα χρώμα eyeliner που θα τονίσει το χρώμα των ματιών σου και θα τα κάνει να φαίνονται πιο όμορφα. Εάν έχεις σκούρα καφέ ή μαύρα μάτια, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων όπως ροζ, μωβ, aqua blue και αποχρώσεις του χρυσού. Εκείνες που έχουν φουντουκί ή ανοιχτά καφέ μάτια μπορούν να πάρουν ένα πράσινο eyeliner.

2) Άφησε τα μάτια να είναι το επίκεντρο

Όταν φοράς ένα χρωματιστό eyeliner, άφησε τα μάτια να είναι το κέντρο της προσοχής. Με λίγα λόγια απόφυγε το βαρύ μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο ή ένα έντονο κραγιόν που θα κεντρίσει την προσοχή.

DON'TS

1) Μην το παρακάνεις

Μπορεί να έχεις δει αρκετές φορές μοντέλα με τολμηρά, πολύ έντονα μακιγιάζ ματιών αλλά είναι καλύτερο εσύ να ξεκινήσεις με κάτι λεπτό και διακριτικό. Ειδικά όταν επιλέγεις χρώματα όπως πράσινο νέον, πορτοκαλί και ροζ είναι πολύ εύκολο να αγγίξεις την υπερβολή.

2) Μην το αντιμετωπίζεις σαν το κλασικό eyeliner

Οι μαύρες και οι άλλες ουδέτερες αποχρώσεις του eyeliner ενισχύουν την συνολική σου εμφάνιση. Το χρωματιστό eyeliner από την άλλη, χρησιμοποιείται για πιο τολμηρά look. Καλό θα ήταν να αποφύγεις την συνδυαστική εφαρμογή σκιάς ματιών και αν το κάνεις να επιλέξεις ουδέτερες αποχρώσεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved