Η Δανάη Λιβιεράτου φόρεσε το τέλειο mini playsuit για τη βραδινή έξοδο

Η εμφάνιση θα σου θυμίσει top model.

Σηκώνεις το τηλέφωνο και η παρέα σού κάνει την πρόταση να βγείτε το βράδυ και να απολαύσετε τη βόλτα σας στο αγαπημένο σας μαγαζί. Αφού συνεννοηθείτε για την ώρα που θα συναντηθείτε, με ποιους θα πάτε και όλα τα καθέκαστα, έρχεται η στιγμή να αποφασίσετε τι θα φορέσετε. Δύσκολο το εγχείρημα και το ξέρεις εξαρχής ότι θα σας πάρει αρκετή ώρα. Ξαφνικά σου έρχονται «άπειροι» συνδυασμοί και δεν μπορείς να καταλήξεις σε έναν και στα items που αυτός θα περιλαμβάνει. Ποιο είναι τελικά το safe bet; Ένα φόρεμα ή ένα playsuit.

Με αυτά λύνονται κάπως τα χέρια σου, αφού έχοντας το βασικό μέρος του outfit στη συνέχεια σού μένουν τα παπούτσια και τα αξεσουάρ. Αλλά, έλα που ακόμα κι εκεί κάποιες φορές θα κολλήσεις και δε θα ξέρεις τι να φορέσεις ή να αγοράσεις -αν είσαι σε mood shopping-.

Η Δανάη Λιβιεράτου είναι ένα πολύ εντυπωσιακό κορίτσι. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετράει αυτήν τη στιγμή σχεδόν 20.000 followers και, ανάμεσα στις super cool αναρτήσεις που κάνει, βλέπουμε και τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Πριν από μερικές ώρες, λοιπόν, η καλλονή κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου έκανε ένα story από τη βραδινή της έξοδο και τα μάτια μας δεν μπορούσαν να φύγουν από το καταπληκτικό playsuit που φορούσε. Πρόκειται για ένα mini, long sleeve playsuit με βαθύ ντεκολτέ που θα σου θυμίσει εμφανίσεις από top models.

Μπες στην παρακάτω gallery για να το δεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved