5 tips για να κρατήσουν τα νύχια σου έως και 2 εβδομάδες

Δες πώς θα κρατήσεις αναλλοίωτο το μανικιούρ σου.

Έχουμε τονίσει πόσο απλό είναι τελικά να φτιάξεις μόνη τα νύχια σου στο σπίτι χωρίς πολύ κόπο. Το DIY μανικιούρ ίσως να έγινε μια δεξιότητα που ανέπτυξες κατά τη διάρκεια της καραντίνας μιας και είχες αρκετό ελεύθερο χρόνο.

Άλλωστε δεν υπάρχει λόγος να αφιερώνεις μεγάλο μέρος από το χαρτζιλίκι σου στα σαλόνια ομορφιάς για μια περιποίηση νυχιών, εφόσον μπορείς να την κάνεις κι εσύ η ίδια. Είναι γεγονός πως δεν έχεις τις δεξιότητες ούτε τις γνώσεις ενός επαγγελματία και μπορεί αρκετές φορές τα βερνίκια νυχιών να σε παιδέψουν. Επιπλέον συχνά το μανικούρ σου καταλήγει να χαλάει σε λίγες μόλις ημέρες, με αποτέλεσμα να απογοητεύεσαι.

Αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς να διατηρήσεις άθικτο το μανικιούρ σου για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, σου έχουμε τη λύση! Συνέχισε να διαβάζεις και θα βρεις όλα τα χρήσιμα tips για το θέμα αυτό.

1) Ανάπτυξε υγιή και δυνατά νύχια

Τα αδύναμα και εύθραυστα νύχια τείνουν να κάμπτονται, γεγονός που συχνά κάνει το γυαλιστικό να σπάει. Βεβαιώσου ότι χρησιμοποιείς συχνά λάδι για τα πετσάκια και ένα ενισχυτικό top coat νυχιών. Αυτό θα βοηθήσει τα νύχια σου να παραμείνουν δυνατά και υγιή ενώ θα ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες ρωγμών.

2) Πες ναι στη λίμα

Αν θες το βερνίκι σου να διαρκεί περισσότερο, προτίμησε μια λίμα νυχιών για να κοντύνεις και να διαμορφώσετε τα νύχια σου αντί για έναν νυχοκόπτη.

3) Εφάρμοζε λεπτές στρώσεις

Τα παχιά στρώματα από βερνίκι χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να στεγνώσουν και είναι πιο επιρρεπή σε μουτζούρες. Εφάρμοσε 2 λεπτά στρώματα χρώματος για ομοιόμορφο φινίρισμα και μανικιούρ μακράς διαρκείας.

4) Επένδυσε στα ξύλινα ξυλάκια

Ναι αυτά τα λεπτά, ξύλινα ραβδιά που χρησιμοποιούν οι τεχνίτριες των νυχιών είναι ιδανικά για να διορθώσεις τυχόν λάθη εύκολα και γρήγορα.

5) Δοκίμασε το κόλπο με το γυαλιστικό

Εφάρμοσε μια λεπτή επίστρωση βάσης, μετά το χρώμα της επιλογής σου και στη συνέχεια την τελική στρώση του γυαλιστικού top coat. Αυτό θα κάνει το μανικιούρ σου να διαρκέσει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Μην ξεχάσεις να περιμένεις κάθε στρώση να στεγνώσει εντελώς πριν προχωρήσεις στην επόμενη.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved