Είδες το τελευταίο μανικιούρ της Kylie; Δεν το λες και συνηθισμένο

Τα νύχια της Kylie έχουν λίγο απ' όλα... Κυριολεκτικά

Το καλοκαίρι είναι πια μαζί μας. Είναι η φάση που σηκώνεσαι το πρωί και σκέφτεσαι λίγο περισσότερο την παραλία και τις διακοπές κι ό,τι υπάρχει να τα περιτριγυρίζει. Δε λέμε μόνο για τα καθαρά διαδικαστικά, όπως τα εισιτήρια και τα ξενοδοχεία, αλλά και για πράγματα που μας συνοδεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας λόγω εποχής.

Το μανικιούρ και το πεντικιούρ, για παράδειγμα, είναι πράγματα που θα φροντίσουμε λίγο παραπάνω αυτούς τους μήνες γιατί, όπως και να το κάνεις, λειτουργούν σαν αξεσουάρ και το μάτι πέφτει κατευθείαν πάνω τους. Ευτυχώς, κιόλας, υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε αυτόν τον τομέα και μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε διάφορα χρώματα και σχέδια.

Η Kylie Jenner είναι ένα κορίτσι που λατρεύει οτιδήποτε έχει να κάνει με νύχια. Επιλέγει να τα αφήνει πολύ μακριά και με τις περιποιήσεις που κάνει να σου δίνει ιδέες για την επόμενη επίσκεψή σου στους ειδικούς.




Αυτές τις μέρες, η Kylie είναι σε διακοπές και μας αφήνει ούτως ή άλλως να ζηλεύουμε τις εκπληκτικές φωτογραφίες από την τοποθεσία. Πάνω εκεί που ανέβαζε αυτές, όμως, είπε να κάνει και μία ανάρτηση με το μανικιούρ της. Από τη φωτογραφία που είδαμε, είτε δεν μπορούσε να αποφασίσει τι ήθελε, οπότε τα έκανε όλα, είτε είπε να τολμήσει ένα πιο εναλλακτικό αποτέλεσμα.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τι έκανε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved