Glass hair: Η νέα τάση στα μαλλιά για αυτό το καλοκαίρι

Το χτένισμα που πρέπει να δοκιμάσεις.

Ο όρος "glass" έχει συνδεθεί με την ομορφιά εδώ και αρκετό καιρό. Πρώτα ήρθε το glass skin trend που στόχευε στο να κάνει το δέρμα σου να φαίνεται άψογο και δροσερό. Μετά ακολούθησαν τα glass lips και φυσικά τα glass nails, μια πολύ δυνατή τάση νυχιών.

Το τελευταίο trend, που όλα δείχνουν ότι ήρθε για να μείνει, έχει να κάνει με τα μαλλιά μας και είναι τα glass hair. Το διάστημα του καλοκαιριού, όλες θέλουμε να δείχνουν όμορφα, λαμπερά και περιποιημένα χωρίς πολλές κινήσεις.

Η τεχνική των glass μαλλιών εστιάζει στο μήκος και τις άκρες της τρίχας και το τελικό αποτέλεσμα είναι ολόισια, λαμπερά μαλλιά. Αναρωτιέσαι αν είναι δυνατόν να δημιουργήσεις αυτό το look μόνη στην άνεση του σπιτιού σου; Φυσικά και μπορείς! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα βήματα που θα βρεις παρακάτω.

Βήμα 01: Τα μαλλιά σου πρέπει να είναι ένα μήκος και χωρίς φιλάρισμα.

Βήμα 02: Κάνε ένα λούσιμο με ειδικά προϊόντα που δίνουν λάμψη σε θαμπά και ξηρά μαλλιά και στέγνωσέ τα καλά με το πιστολάκι.

Βήμα 03: Το επόμενο βήμα είναι να χρησιμοποιήσεις μια ισιωτική αλλά πριν το κάνεις αυτό, μην ξεχάσεις να ψεκάσεις μια γενναία ποσότητα από σπρέι προστασίας για τη θερμότητα. Αυτό θα αποτρέψει το φριζάρισμα και θα ενισχύσει τη λάμψη. Στη συνέχεια ίσιωσε καλά ολόκληρο το μήκος των μαλλιών σε μικρά τμήματα.

Βήμα 04: Τώρα ήρθε η ώρα να ολοκληρώσεις το glass look σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα finishing shine spray που θα προστατεύσει από την υγρασία και θα δώσει την τέλεια υφή που θυμίζει γυαλί.

Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Πώς θα φροντίζεις σωστά την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved