H Selena Gomez έκανε το πιο άψογο boho look για κάθε μέρα

Αυτό είναι ένα ντύσιμο που την κολακεύει απίστευτα.

Η Selena Gomez είναι ένα κορίτσι που έχουμε λατρέψει για πολλούς λόγους. Σαφώς και η φωνή και το ταλέντο της είναι αδιαμφισβήτητα και πράγματα που ήταν εμφανή από τα πρώτα της βήματα. Τότε που συμμετείχε στο Barney και υποδυόταν τη Gianna ή αργότερα όταν άρχισε να κυκλοφορεί τα τραγούδια της που το ένα μετά το άλλο μάζεψαν εκατοντάδες εκατομμύρια views στο YouTube.

Υπάρχει, όμως, κι ένα άλλο κομμάτι της. Αυτό που αποτελεί ένα κορίτσι που δε νοιάζεται για το τι συμβαίνει γύρω της, κάνει ό,τι αισθάνεται κι ό,τι νιώθει, είναι καλά με τον εαυτό της κι όλα τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν. Κάτι που φαίνεται μέχρι και στα ρούχα που επιλέγει να φορέσει.




Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, μερικοί celebrities μας έδωσαν ιδέες για looks, που συνδύαζαν το καθημερινό με το στιλάτο με τον πιο εύκολο τρόπο.

Αυτό έκανε και πρόσφατα η αγαπημένη μας Selena που αποφάσισε να κινηθεί σε μία πιο boho λογική, φορώντας ένα off-the-shoulder top και ανοιχτόχρωμα jeans. Τα μαλλιά της τα άφησε σε ένα επιμελώς ατημέλητο styling που συνδύασε με no-makeup και το όλο σύνολο την έκανε να μοιάζει πιο νεανική και teenage-like από ποτέ.

Δες τη στη συνέχεια κι εμπνεύσου για ένα επόμενο look σου.

https://www.instagram.com/p/CCAKGM3lgd7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Οι απλές συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου

#StaySafe EveryDay: Τα 5 must tips προσωπικής υγιεινής για το φετινό καλοκαίρι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved