Πώς θα πετύχεις το χαρακτηριστικό μακιγιάζ της Ariana Grande(video)

Είναι πιο εύκολο απ'όσο νομίζεις!

Πριν λίγες μέρες το αγαπημένο μας κορίτσι της pop σκηνής, Ariana Grande, γιόρτασε τα 27α γενέθλιά της. Είναι γεγονός πως η νεαρή star ξεχωρίζει για τη μουσική, το στιλ και την ιδιαίτερη ομορφιά της. Μετρά εκατομμύρια followers στο Instagram ενώ έχει συνεργασίες με κορυφαίους στυλίστες και σχεδιαστές που τελειοποιούν τις εμφάνίσεις της.

Όπως όλες οι μεγάλες ντίβες πριν από αυτήν, η τραγουδίστρια έχει δημιουργήσει ένα χαρακτηριστικό look το οποίο υποστηρίζει στο 100% και μας κάνει να θέλουμε να το αντιγράψουμε εδώ και τώρα. Φυσικά μιλάμε για τη μαυρισμένη επιδερμίδα της σε συνδυασμό με το έντονο eyeliner και την ψηλή αλογοουρά.

Εμείς έχουμε όλα τα βήματα για να πετύχεις κι εσύ το signature look της Ariana!

1) Δέρμα

Η Ariana έχει υπέροχο δέρμα και δεδομένου ότι ουσιαστικά ξοδεύει τη ζωή της κάτω από τα φώτα της σκηνής, φροντίζει το δέρμα της να παραμένει λαμπερό και υγιές προετοιμάζοντάς το καλά πριν το μακιγιάζ. Της αρέσει να χρησιμοποιεί μια ισχυρή ενυδατική ενυδατική κρέμα για να κάνει το δέρμα της μαλακό και λαμπερό.

Οι κρέμες της περιλαμβάνουν συστατικά όπως αβοκάντο, λάδι φρούτων, υαλουρονικό οξύ και πεπτίδια.Tης αρέσει να διατηρεί τη βάση απλή και ματ εφαρμόζοντας το makeup με ένα beauty blender και έπειτα μια ημιδιαφανή πούδρα για να το σταθεροποιήσει. Επίσης δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ το eyeliner αφού είναι αυτή που καθιέρωσε το cat-eye look.

Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Οι απλές συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved