H Millie Bobby Brown έκανε το hairstyle που έψαχνες για τις βραδινές βόλτες

Υπέροχα κι αέρινα μαλλιά.

Η Millie Bobby Brown είναι ένα κορίτσι που αγαπήσαμε μέσα από Stranger Things. Όταν η σειρά κυκλοφόρησε το 2016 αποτέλεσε μία αποκάλυψη για τους λάτρεις των σειρών γιατί συνδύαζε το μυστήριο του βιβλίου με τις υποκριτικές ικανότητες ενός καλού και ικανού cast. Μέσα σε αυτό η καταπληκτική Millie που απέδειξε ότι κάποιοι άνθρωποι μάλλον γεννιούνται με ταλέντο σε κάποια πράγματα.

Το κορίτσι αυτό, βέβαια, δεν αρκέστηκε μόνο εκεί. Πέρα από την καριέρα της στην υποκριτική που φαίνεται να έχει μεγάλες προδιαγραφές, πρόκειται για έναν άνθρωπο που ενδιαφέρεται να αποτελεί ένα καλό παράδειγμα για τους fans της, είναι Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNICEF και μπήκε στη λίστα με τα 100 άτομα με τη μεγαλύτερη επιρροή στο TIME 100.




Εκτός από τα πιο σοβαρά, δίνει έμφαση και στην εξωτερική της εμφάνιση -λογικό όντας ηθοποιός- και ό,τι αποφασίζει να δοκιμάσει, την επόμενη μέρα βλέπουμε πολλά κορίτσια να ενσωματώνουν στις δικές τους επιλογές.

Τι αποφάσισε να κάνει η Millie τελευταία; Ένα νέο hair look. Εκεί που την είχαμε συνηθίσει με τα μακριά και ίσια της μαλλιά, επισκέφτηκε το κομμωτήριο για να υιοθετήσει ένα πιο wavy στιλ που της πήγαινε εξαιρετικά και της έδινε ένα ανανεωμένο attitude στη γενικότερη εμφάνιση.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες από το πριν και το μετά. Ποιο σου άρεσε περισσότερο;

Διάβασε επίσης: White Days: Το λευκό είναι το «must» χρώμα του καλοκαιριού και έτσι θα το φορέσεις

Stay safe EveryDay: Όσα πρέπει να βρίσκονται στο backpack σου κάθε φορά που βγαίνεις εκτός

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved