Αυτά είναι τα προϊόντα μακιγιάζ που κάθε αρχάρια της ομορφιάς χρειάζεται στο νεσεσέρ της

Με αυτά τα προϊόντα στο νεσεσέρ σου, θα γίνεις pro σε ελάχιστο χρόνο!

Θέλεις να βάλεις στη ζωή σου το μακιγιάζ αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις; Δεν είσαι βέβαιη για τη διαφορά ανάμεσα στο concealer, το foundation και το primer; Μην ανησυχείς, είμαστε εδώ για εσένα! Δημιουργήσαμε τον τέλειο οδηγό με όλα τα βασικά προϊόντα μακιγιάζ που κάθε κορίτσι χρειάζεται να έχει στο νεσεσέρ της για να μπει σιγά σιγά στο παιχνίδι της ομορφιάς.

concealer

Το Concealer
Είναι το προϊόν που καμουφλάρει όλα όσα δεν θέλεις να δει κανείς! Ένα σπυράκι που έκανε την εμφάνισή του την πλέον ακατάλληλη στιγμή, τους μαύρους κύκλους που μαρτυρούν ότι έμεινες ξύπνια ως αργά βλέποντας σειρές... Είναι το προϊόν που θα σε σώσει όμως ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν πρέπει να βάζεις τίποτα επάνω σε σπυράκια αν δεν ρωτήσεις πρώτα τον δερματολόγο σου!

liquid foundation

Το Foundation
Το foundation ή αλλιώς το μεικάπ σου, είναι εκείνο που σου χαρίζει ομοιόμορφο χρώμα. Διατίθεται σε πολλές διαφορετικές υφές και με πολλά διαφορετικά τελειώματα (ματ, σατινέ κλπ). Πριν αγοράσεις το δικό σου, επισκέψου έναν ειδικό για να σου προτείνει το κατάλληλο για εσένα και συμβουλεύσου τον δερματολόγο σου! Και βέβαια, μείνε συντονισμένη εδώ, ετοιμάζουμε θέματα που σε ενδιαφέρουν.

lede CliniqueFIT Mascara

Η Μάσκαρα
Είναι το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου. Με ένα πέρασμα κάνει το βλέμμα σου πιο ξεκούραστο και τα μάτια σου διπλάσια σε μέγεθος.

100515 too much blush

Το Ρουζ
Είναι το προϊόν που σε κάνει να δείχνεις πιο φρέσκια και υγιής. Για να βρεις την τέλεια απόχρωση, δεν έχεις παρά να τσιμπήσεις (ναι, να τσιμπήσεις τα μάγουλά σου) και το χρώμα που θα πάρουν είναι αυτό που σου ταιριάζει γάντι.

mac powder kiss lipsticks t

Το κραγιόν
Εδώ οι πιθανότητες είναι αμέτρητες... όσε ςκαι οι αποχρώσεις των κραγιόν. Αν ωστόσο είσαι αρχάρια, θα σου προτείναμε να διαλέξεις ένα σε nude η ελαφριά ροζ απόχρωση ως πρώτη αγορά και στην συνέχεια να εμπλουτίσεις την παλέτα σου.

Δές ακόμα:

Τι πρέπει να έχεις πάντα στην τσάντα σου από το πρωί ως το βράδυ

Όλα τα βήματα για μακιγιάζ με μεγάλη διάρκεια

5 εύκολα κόλπα για λευκά δόντια μέσα σε λίγα λεπτά!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved