Σου έσπασε το νύχι; Έχουμε τη λύση!

Βρήκαμε το τρικ που θα σώσει την κατάσταση.

Τα νύχια αποτελούν σημαντικό κομμάτι της εμφάνισής μας και όλες προσπαθούμε να δείχνουν περιποιημένα. Ειδικότερα το καλοκαίρι που τα άκρα μας είναι μονίμως εκτεθειμένα, το μάτι του συνομιλητή μας πέφτει συχνά σε εκείνη την περιοχή.

Έχεις πρόσφατα κάνει το νέο σου μανικιούρ και διαπιστώνεις ξαφνικά πως ένα νύχι έσπασε. Ψυχραιμία! Κι όμως υπάρχει η λύση που θα σώσει προσωρινά την κατάσταση. Αναρωτιέσαι ποιά είναι αυτή; Η απάντηση είναι τα φακελάκια του τσαγιού.Ναι, καλά διάβασες!

Δεν είναι μόνο εύκολο και αποτελεσματικό αλλά είναι πολύ φθηνότερο από το να απευθυνθείς σε ένα σαλόνι ομορφιάς. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια ένα φακελάκι τσαγιού, κόλλα νυχιών, τσιμπιδάκι και μια λίμα νυχιών.

Σύμφωνα με την nail artist των αγαπημένων μας celebs, Pattie Yankee ξεκινώντας με καθαρά χέρια, κόψε ένα μικρό κομμάτι από το φακελάκι του τσαγιού και χρησιμοποίησε μια λεπτή στρώση κόλλας για να το τοποθετήσεις στο νύχι και να επισκευάσεις προσωρινά τη ρωγμή.

Αυτό το απλό beauty hack θα βοηθήσει στην προστασία του νυχιού σου από περαιτέρω ζημιές και ραγίσματα. Θα μπορούσες επίσης να εφαρμόσεις μια στρώση από το βερνίκι νυχιών της επιλογής σου για περαιτέρω ανθεκτικότητα. Ολοκλήρωσε με ένα λαδάκι νυχιών και είσαι έτοιμη!

https://www.instagram.com/p/B65Yolxgabh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved