Black Friday: Συμβουλές για τα ψώνια της μαύρης Παρασκευής του χρόνου

Bρίσκεις τα πάντα στις τιμές που θες!

Στον ημερολογιακό μας χάρτη έχει προστεθεί τα τελευταία 3 χρόνια ο θεσμός του Black Friday. Για όσους δεν γνωρίζουν, Black Friday είναι η τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη που ακολουθεί την ημέρα των ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 1952 και προαναγγέλλει την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εορτών αλλά και αγορών!

Αυτή η ιδιαίτερη Παρασκευή, δίνει την δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράσουν προϊόντα σε εκπληκτικά ανταγωνιστικές εκπτώσεις συγκριτικά με το υπόλοιπο έτος. Η Black Friday είναι η μέρα του έτους που πρέπει σίγουρα να εκμεταλλευτείς για τα ψώνια σου εάν θέλεις να προμηθευτείς προϊόντα που αγαπάς σε πολύ πολύ χαμηλές τιμές (από 60% 70% -80% από την αρχική τιμή) .

Συμβουλή μας:
Δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι τις εκπτώσεις του Ιανουαρίου όταν το Black Friday σου χτυπάει την πόρτα. Φτιάξε μία λίστα με όλα αυτά που θέλεις να αγοράσεις και στη συνέχεια κάνε μία έρευνα αγοράς ώστε να βρεις τα καταστήματα με τις καλύτερες εκπτώσεις στα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν.

Ψάξε σε ηλεκτρονικά καταστήματα αν υπάρχουν διαθέσιμα..

Τα πλεονεκτήματα των online stores είναι πολλά και κατά τη γνώμη μας πρέπει να τα εκμεταλλευτείς! Μέσα από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείς:

1) να βρεις και να πάρεις αυτό που θέλεις, το ίδιο με ένα φυσικό κατάστημα
2) Μπορείς να το αγοράσεις οπού και αν βρίσκεσαι ( προσοχή! όχι όμως οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας γιατί τα αποθέματα τελειώνουν! Ιδικά με το black Friday )
3) Δεν χρειάζεται να περιμένεις ατελείωτες ώρες στη ουρά! Πληρώσεις με την μέθοδο της αντικαταβολής (παράδοση στο σπίτι και πληρωμή χέρι με χέρι) και ξεμπέρδεψες!

Το Black Friday ενδείκνυται και για τα ψώνια των Χριστουγέννων. Το ξέρω πως έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας για τα Χριστούγεννα, αλλά αν έχεις κάνει τις οικονομίες σου για αυτό τον σκοπό τότε να η ευκαιρία σου για τα δώρα! Να είσαι σίγουρη πως θα σου βγουν και πιο οικονομικά από ότι περιμένεις!

P.S.: Μην κάνεις την ερεύνα σου μόνο σε ρούχα και μακιγιάζ. Ρίξε μια ματιά και στις ηλεκτρονικές συσκευές! Ειδικά εκεί να είσαι σίγουρη πως αυτήν την ημέρα θα βρεις θησαυρούς (ισιωτικές και σίδερα μαλλιών, πιστολάκια, κινητά, ακουστικά, video games για τον μικρό σου αδελφό κλπ).

Προετοιμάσου γιατί η 23 Νοέμβρη είναι κοντά! Εσύ θα την αφήσεις να πάει χαμένη;

Καλές Αγορές!!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved