Δες πώς θα αποκτήσεις εύκολα τα σαρκώδη χείλη της Kylie Jenner

Μόνο με τη χρήση μακιγιάζ.

Είναι γεγονός πως παρακολουθούμε τις αγαπημένες μας celebs μέσα από τα social media, αφού αποτελούν πηγή έμπνευσης σε θέματα ομορφιάς και στιλ. Δεν είναι λίγες οι φορές που θέλουμε κάποιο κούρεμα, χτένισμα ή μακιγιάζ, ξεκάθαρα επηρεασμένες από την αγαπημένη μας star.

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που έχουμε μάθει από τις αδελφές Kardashian-Jenner, είναι πως τα σαρκώδη χείλη μπορούν να αλλάξουν εντελώς την εμφάνισή σου. Την ώρα που πολλές νεαρές κοπέλες όπως η Kylie επιλέγουν το δρόμο των fillers και του πλαστικού χειρούργου, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να αποκτήσεις γεμάτα, σαρκώδη χείλη. Το μακιγιάζ είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος απ' όλους. Εμείς θα σου δείξουμε πώς θα αποκτήσεις τα χείλη της Kylie σε μερικά πολύ απλά βήματα.

https://www.instagram.com/p/B_ahb5KnGEz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CAeUxeLnFMO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βήμα 1ο: Τα σκασμένα, αφυδατωμένα χείλη δείχνουν πάντα μικρότερα. Κάνε καλή απολέπιση με ένα scrub ή απλά τρίψε τα χείλη σου με ζάχαρη και μέλι.

Βήμα 2ο: Η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική αφού όπως το δέρμα έτσι και τα χείλη την έχουν ανάγκη. Πέρασε μια στρώση από το αγαπημένο σου lip balm πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία του μακιγιάζ.

Βήμα 3ο: Ένα έξυπνο τρικ για να κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται πιο γεμάτα είναι να σβήσεις τη γραμμή μεταξύ των χειλιών και του δέρματος γύρω από το στόμα. Πάρε λίγο concealer και εφάρμοσε στο άνω χείλος καθώς και γύρω από το στόμα.

Βήμα 4ο: Πάρε ένα μολύβι χειλιών σε καφέ απόχρωση ή ένα τόνο πιο σκούρο από το κραγιόν που πρόκειται να χρησιμοποιήσεις. Σχεδίασε το περίγραμμα των χειλιών και βγες ελάχιστα πιο έξω από το φυσικό σου σχήμα.

Βήμα 5ο: Ήρθε η ώρα να περάσεις τα χείλη με δύο στρώσεις από το κραγιόν της επιλογής σου.

Βήμα 6ο: Ολοκλήρωσε με λίγο διάφανο gloss που θα δώσει ακόμη περισσότερο όγκο στα σαρκώδη πλέον χείλη σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved