Εσύ ήξερες πώς πρέπει να πλένεις τα scrunchies των μαλλιών σου;

Δες πώς θα πλύνεις εύκολα τα αγαπημένα σου λαστιχάκια.

Αν είσαι λάτρης των αξεσουάρ για τα μαλλιά είμαστε σίγουρες πως τα scrunchies είναι από τα αγαπημένα σου. Μιλάμε για αυτά τα μοντέρνα, χρωματιστά, υφασμάτινα λαστιχάκια μαλλιών που μοιάζουν με φωλιά και δίνουν στιλ σε κάθε σου λουκ.

Είτε πρόκειται για ένα κότσο, μια αλογοουρά ή κάποιο άλλο χτένισμα, τα scrunchies είναι αυτά που θα δώσουν μια extra πινελιά και θα ολοκληρώσουν την εμφάνιση των μαλλιών σου.

https://www.instagram.com/p/CAnTqmaB5I1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπάρχει όμως κάτι που σίγουρα αγνοείς. Έτσι ακριβώς όπως τα πινέλα του μακιγιάζ σου, είναι πραγματικά πολύ σημαντικό να πλένεις και να καθαρίζεις τα scrunchies τουλάχιστον κάθε δύο εβδομάδες. Μην ξεχνάς πως η βρωμιά, ο ιδρώτας και οι άλλες ακαθαρσίες μεταφέρονται στην επιφάνεια του υφάσματος το οποίο εσύ θα βάλεις μετέπειτα στο κεφάλι σου. Πλένοντας τα λαστιχάκια θα απομακρύνεις τυχόν μικρόβια και βακτήρια που έχουν συσσωρευτεί.

Πώς θα το κάνεις:

Γέμισε ένα μεγάλο μπολ με ζεστό νερό και πρόσθεσε μερικές σταγόνες οποιουδήποτε σαμπουάν. Ανακατέψτε καλά μέχρι να δημιουργηθεί αφρός. Βύθισε τα βρώμικα scrunchies στο σαπουνόνερο και άφησέ τα εκεί για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια ξέπλυνε τα λαστιχάκια με άφθονο τρεχούμενο νερό μέχρι να δεις πως είναι εντελώς καθαρά.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved