Αυτά είναι τα ωραιότερα σχέδια νυχιών για το καλοκαίρι 2020

Ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου.

Η αλήθεια είναι πως η περιποίηση των νυχιών είναι κάτι που όλες οι κοπέλες βρίσκουμε φοβερά αναζωογονητικό. Τα νύχια άλλωστε αποτελούν σημαντικό κομμάτι της εμφάνισής μας και είναι από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί κάποιος όταν συνομιλεί μαζί μας.

Τα σαλόνια ομορφιάς είναι και πάλι ανοικτά οπότε αν έχεις να διαθέσεις ένα μικρό budget, το μανικιούρ είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου μετά το δίμηνο της καραντίνας. Αν πάλι δεν θέλεις να ξοδέψεις χρήματα, κανένα πρόβλημα! Μπορείς να προμηθευτείς μερικά οικονομικά βερνίκια νυχιών της αρεσκείας σου και να δοκιμάσεις να αποτυπώσεις στα νύχια σου τα ωραιότερα DIY σχέδια.

PINK

ESSIE- ATTICA BEAUTY

blue

DUST+CREAM

Η φετινή σεζόν επιβάλλει φωτεινά χρώματα, έντονα σχέδια και prints στα νύχια ενώ επίκαιρα παραμένουν μερικά διαχρονικά μανικιούρ όπως το γαλλικό, το οποίο φέτος αποτελεί μεγάλη τάση στην πολύχρωμη παραλλαγή του. Οι τόνοι του ροζ, του μπλε καθώς και του πορτοκαλί μονοπωλούν το ενδιαφέρον και ήδη στα social media έχουν ανέβει αρκετές εντυπωσιακές δημιουργίες που μόλις δεις σίγουρα θα θες να αποκτήσεις.

Στην gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε μερικά από τα καλύτερα σχέδια νυχιών ώστε να πάρεις ιδέες και να κλείσεις άμεσα ραντεβού για το επόμενο καλοκαιρινό μανικιούρ σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved