3 τρόποι για να κάνεις matte οποιοδήποτε βερνίκι νυχιών

Δεν θέλει κόπο αλλά τον σωστό τρόπο!

Η αλήθεια είναι πως τα matte βερνίκια νυχιών μας αρέσουν πολύ. Ένα φωτεινό, καλοκαιρινό χρώμα σε αυτή την υφή είναι ένας σίγουρος τρόπος για να απογειώσεις το μανικιούρ σου.

Σε περίπτωση που δεν έχεις κάποιο ματ μανό, μην ανησυχείς. Έχουμε βρει για σένα 3 εύκολα hacks για να μετατρέψεις οποιοδήποτε βερνίκι έχεις στο σπίτι, σε matte. Ναι, κι όμως! Συνέχισε να διαβάζεις και θα τα μάθεις όλα..

1) Ατμός

steam

Αυτός είναι ένας λαμπρός και εύκολος τρόπος για να κάνεις οποιοδήποτε βερνίκι νυχιών ματ μέσα σε λίγα λεπτά. Ενώ βάφεις τα νύχια σου, ζέστανε λίγο νερό σε μια κατσαρόλα μεσαίου μεγέθους μέχρι να αρχίσει να βράζει. Μόλις εφαρμόσεις δύο στρώσεις του χρώματος, τοποθέτησε στην κορυφή της κατσαρόλας τα νύχια σου ώστε να τα καλύπτει ο ατμός.

2) Πούδρα ταλκ

talc

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να δώσεις matte υφή στο βερνίκι της επιλογής σου, είναι να αναμίξεις το top coat σου με λίγο πούδρα ταλκ. Ανακάτεψε καλά και εφάρμοσέ το στα νύχια σου αμέσως. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι το χρώμα θα φαίνεται απολύτως ματ κατά την εφαρμογή.

3) Matte σκιά ματιών

shadows

Πάρε μια σπασμένη σκιά ή επίλεξε ένα χρώμα της αρεσκείας σου. Χρησιμοποιώντας μια οδοντογλυφίδα, ξύσε τη ματ σκιά και μετέφερέ την σε ένα πιάτο. Σπάσε καλά τη σκιά μέχρι να βεβαιωθείς ότι δεν υπάρχουν σβώλοι και ρίξε λίγο ταλκ. Πρόσθεσε λίγο top coat και μια μικρή ποσότητα από το αγαπημένο σου βερνίκι και ανακάτεψε. Μόλις έχεις ένα ομοιόμορφο μείγμα, εφάρμοσε στα νύχια σου και είσαι έτοιμη!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved