Πώς θα καθαρίσεις τα σφουγγαράκια του make-up σε λιγότερο από 3 λεπτά

Κι όμως γίνεται!

Ακόμη και αν ανήκεις στις κοπέλες που έχουν χρησιμοποιήσει το σφουγγαράκι του make-up ελάχιστες φορές στη ζωή τους, θα ξέρεις πως είναι ένα προϊόν που αλλάζει όλο το παιχνίδι του μακιγιάζ.

Η αλήθεια είναι πως το σφουγγάρι απλώνει το υγρό σου make-up πιο ομοιόμορφα καθώς και διάφορα άλλα υγρά προϊόντα, ενώ δίνει την εντύπωση ενός επαγγελματικού φινιρίσματος.

makeup

Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να καθαρίζεις τακτικά τα σφουγγάρια του μακιγιάζ σου για να διώχνεις τα μικρόβια, τα βακτήρια και τυχόν υπολείμματα των καλλυντικών. Εμείς βρήκαμε για σένα το τέλειο hack που θα τα αφήσει πεντακάθαρα μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Συνέχισε να διαβάζεις και θα τα μάθεις όλα..

Πώς θα το κάνεις

Βήμα 01: ρίξε λίγο baby shampoo σε ένα μπολ ασφαλές για μικροκύματα και αραίωσέ το με ελάχιστο νερό

Βήμα 02: στη συνέχεια βύθισε ένα χρησιμοποιημένο σφουγγαράκι στο σαπουνόνερο και τοποθέτησέ το μαζί με το μπολ στον φούρνο μικροκυμάτων

Βήμα 03: ρύθμισε το φούρνο μικροκυμάτων σε πλήρη θερμότητα και άφησε το σφουγγάρι για ένα λεπτό

Βήμα 04: βγάλε το μπολ από το φούρνο μικροκυμάτων και αφαίρεσε την περίσσεια νερού. Το σφουγγάρι ομορφιάς σου πρέπει να είναι απολύτως καθαρό και να δείχνει σαν καινούργιο. Ωστόσο αν δεις τυχόν υπολείμματα βρωμιάς, επανέλαβε τη διαδικασία μέχρι να καθαρίσει εντελώς.

Σημείωση: μην ξεχάσεις να φορέσεις γάντια καθώς το νερό θα είναι πραγματικά πολύ καυτό.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved