Δες πώς θα αγοράσεις τα σωστά πινέλα μακιγιάζ

Όλες οι συμβουλές για αρχάριες.

Οι περισσότερες κοπέλες θεωρούν την αγορά των πινέλων του μακιγιάζ σαν μια επένδυση ζωής. Αν αυτά είναι καλής ποιότητας, θα στοιχίσουν λίγο παραπάνω όμως με τη σωστή φροντίδα και καθαρισμό μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλά χρόνια. Μπορεί να νομίζεις ότι κάτι τέτοιο δεν σε συμφέρει όμως μελλοντικά θα καταλάβεις πως είναι η πιο έξυπνη κίνηση.

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να εξετάσεις για να βρεις τα σωστά πινέλα με τα οποία θα κάνεις τα μακιγιάζ σου για μεγάλο χρονικό διάστημα . Παρακάτω θα βρεις όλα όσα πρέπει να έχεις κατά νου πριν προχωρήσεις σε κάποια αγορά.

1) Αξιολόγησε την ποιότητα του πινέλου

Για να καταλάβεις αν το πινέλο είναι καλής ποιότητας, χρησιμοποίησέ το στο πίσω μέρος του χεριού σου ώστε να σιγουρευτείς ότι οι τρίχες είναι αρκετά μαλακές. Στη συνέχεια, παρατήρησε αν μαδάει και βλέπεις τρίχες να φεύγουν. Αυτό είναι σημαντική ένδειξη για τη μακροζωία του πινέλου σου.

2) Ποιες τρίχες είναι οι καλύτερες;

Το ιδανικό είναι να επιλέξεις τα πινέλα με φυσικές τρίχες δεδομένου ότι έχουν αρκετά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Ωστόσο, για το make-up και τα υγρά προϊόντα είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείς συνθετικά καθώς δεν απορροφούν το προϊόν.

3) Ποια είναι τα πινέλα που πρέπει να έχεις;

Υπάρχουν μερικά πινέλα του μακιγιάζ που κάθε κορίτσι πρέπει να έχει στη συλλογή της . Βεβαιώσου ότι έχεις ένα με επίπεδη κορυφή καθώς είναι χρήσιμο για τις αναμείξεις των προϊόντων. Στη συνέχεια πρέπει να επενδύσεις σε ένα καλό πινέλο σκιάς ματιών, ένα για το ρουζ και ένα για το concealer.

4) Πώς πρέπει να φροντίσεις τα πινέλα σου για να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Προκειμένου να διασφαλίσεις ότι τα πινέλα σου θα κρατήσουν για χρόνια απαιτείται σωστή συντήρηση. Μετά από κάθε χρήση πρέπει να πλένεις καλά τα πινέλα σου χρησιμοποιώντας ήπιο σαμπουάν και να τα στεγνώνεις καλά. Αυτό θα διατηρήσει τις τρίχες τους και θα βοηθήσει να παραμείνουν σαν καινούργια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved