4 κόλπα για να διατηρείς περισσότερο καιρό τα προϊόντα ομορφιάς σου

Βρήκαμε τους τρόπους για να διατηρείς όσο πιο πολύ γίνεται τα αγαπημένα σου προϊόντα.

Εμείς οι κοπέλες έχουμε πολλά και διαφορετικά προϊόντα ομορφιάς στη κατοχή μας αφού χρειαζόμαστε τουλάχιστον τα απαραίτητα για κάθε περιοχή όπως το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά.

Αρκετές φορές τυχαίνει να θες να χρησιμοποιήσεις ένα προϊόν κι αυτό να είναι κυριολεκτικά στα τελευταία του χωρίς να προλαβαίνεις να το αντικαταστήσεις με κάποιο καινούργιο. Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι ή να στεναχωριέσαι γιατί εμείς σου έχουμε τη λύση σε ένα ακόμη ζήτημα ομορφιάς. Βρήκαμε 4 hacks που θα βοηθήσουν να δώσεις λίγο ακόμη χρόνο ζωής στα προϊόντα σου. Συνέχισε να διαβάζεις και θα τα ανακαλύψεις όλα.

1) Πρόσθεσε λάδι στην ενυδατική σου κρέμα

Εάν η ενυδατική κρέμα σου έχει μόνο ελάχιστα υπολείμματα απλά πρόσθεσε μερικές σταγόνες από οποιοδήποτε λάδι προσώπου και ανακάτεψε καλά. Ως γνωστόν το λάδι κάνει την εξάπλωση του προϊόντος πολύ πιο εύκολη άρα θα μπορείς άνετα να τη χρησιμοποιήσεις λίγες φορές ακόμη.

2) Χρησιμοποίησε μόνο το μισό από τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ σου

Εσύ που επιλέγεις μαντηλάκια προσώπου για να αφαιρείς το μακιγιάζ σου, ένας πολύ καλός τρόπος για να εξασφαλίσεις ότι διαρκούν περισσότερο είναι να τα κόψεις στη μέση. Με αυτό τον τρόπο ένα πακέτο μαντηλάκια θα κρατήσει για διπλάσιο χρονικό διάστημα από ό, τι συνήθως ενώ το ντεμακιγιάζ σου θα γίνεται κανονικά.

3) Βγάλε το προϊόν έξω

Και όχι, δεν εννοούμε να σκάψεις το μπουκάλι ή το δοχείο χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σου. Με τη βοήθεια μιας ξύλινης ράβδου ή με ένα καθαρό κουτάλι βγάλε κάθε τελευταίο υπόλειμμα από το κάτω μέρος του δοχείου. Έτσι μπορείς να αξιοποιήσεις ότι έμεινε από το προϊόν μέχρι να το αντικαταστήσεις με καινούργιο.

4) Αραίωσε το σαμπουάν σου με νερό

Όταν δεις πως το αγαπημένο σου σαμπουάν φτάνει στο τέλος του, υπάρχει λύση. Πρόσθεσε λίγο νερό και αφήσέ το στην άκρη για τουλάχιστον 24 ώρες. Αυτό όχι μόνο θα εξασφαλίσει ότι έχεις περισσότερο προϊόν αλλά θα το κάνει λιγότερο σκληρό για τα μαλλιά σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved