Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη μαύρη μάσκα προσώπου με άνθρακα

Δες τι ακριβώς προσφέρει η μάσκα με ενεργό άνθρακα πριν τη δοκιμάσεις στο πρόσωπό σου.

Εάν ανήκεις στα κορίτσια που τολμούν να πειραματίζονται και θέλουν να είναι οι πρώτες που δοκιμάζουν όλες τις νέες τάσεις, μπορεί να έχεις ήδη χρησιμοποιήσει τη μαύρη μάσκα προσώπου με ενεργό άνθρακα.

Οι μαύρες μάσκες ήρθαν στη ζωή μας εντελώς ξαφνικά και έγιναν ολοένα και πιο δημοφιλείς μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα το Instagram κατακλύστηκε φέτος από φωτογραφίες κοριτσιών που δοκίμασαν τη διαφορετική αυτή μάσκα ομορφιάς, κυρίως από περιέργεια.


https://www.instagram.com/p/B_GeqXvJkkA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα απολεπιστικά αυτά προϊόντα υπόσχονται καθαρό, λαμπερό δέρμα ενώ είναι πρωτοποριακά και μοντέρνα. Είναι όμως ασφαλείς για την επιδερμίδα σου; Αρκετά βίντεο που υπάρχουν στο διαδίκτυο δείχνουν πως κατά την αφαίρεσή τους οι μάσκες αυτές είναι αρκετά επίπονες και αυτό μας προβλημάτισε για το αν τελικά αξίζουν το κόπο.

Κέντρισαν το ενδιαφέρον μας αφού ισχυρίστηκαν ότι απορροφούν τις ακαθαρσίες από το δέρμα όσο κανένα άλλο προϊόν. Περιέχουν ενεργό άνθρακα ως κύριο συστατικό που χαρίζει άμεσα αποτελέσματα και δρα ενάντια στα νεκρά κύτταρα του δέρματος απομακρύνοντάς τα μέσω του ξεφλουδίσματος.

Ακριβώς επειδή αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα με επιθετικό τρόπο, αρκετές φορές καταλήγουν να καταστρέφουν ακόμη και τα υγιή κύτταρα του προσώπου. Εάν έχεις ευαίσθητο δέρμα έχεις ένα λόγο παραπάνω να τις αποφύγεις αφού είναι ικανές να προκαλέσουν δερματικό ερεθισμό.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved