Τι πρέπει να έχεις πάντα στην τσάντα σου από το πρωί ως το βράδυ

8 απαραίτητα αντικείμενα

Μετά τα πράγματα που πρέπει να έχεις έτοιμα στην τσάντα σου για το γυμναστήριο, επανέρχομαι με όσα πρέπει να έχει πάντα μαζί του ένα κορίτσι στην τσάντα του από το πρωί ως το βράδυ.



Να τι θα πρέπει να έχεις μαζί σου:

  1. Πορτοφόλι/ Κλειδιά
    Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να εξηγήσω το γιατί! Το πορτοφόλι είναι πορτοφόλι και κουβαλάς λεφτά, ταυτότητα και ό,τι θεωρείς σημαντικό ενώ τα κλειδιά είναι σημαντικά για την είσοδο σου στο σπίτι.
  2. Μαντηλάκια ή αντισηπτικό gel
    Τα χέρια μας έρχονται συνέχεια σε επαφή με πράγματα που κουβαλούν τεράστιο όγκο μικροβίων τα οποία απλό χαρτομάντιλο δεν μπορεί να απομακρύνει. Ένα αντισηπτικό μαντηλάκι ή gel μέσα στην τσάντα, θα σου φανεί πολύ χρήσιμο.
  3. Χαρτομάντιλα
    Αρχικά σκέψου ότι έχουμε χειμώνα και εκεί που κάθεσαι σε πιάνει ξαφνικά καταρροή! Τι θα κάνεις; Ζητάς συνέχεια από τον σερβιτόρο χαρτοπετσέτες ή τρέχεις στο μπάνιο κάθε τρεις και λίγο λες και παίζεις σε ταινία κατασκόπων; Όχι βέβαια. Σαν κυρία είναι απαραίτητο να έχεις ένα πακέτο χαρτομάντηλα μέσα στην τσάντα σου.
  4. Σερβιετάκια
    Δεν μιλάω μόνο για τις δύσκολες μέρες. Κάθε κορίτσι θα πρέπει πάντα να έχει στην τσάντα του μία σερβιέτα. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί, είτε σε εσένα είτε σε κάποια φίλη σου.
  5. Power bank
    Αν είσαι ο τύπος που εξαντλεί την μπαταρία του κινητού, τότε πρέπει να έχεις σίγουρα ένα power bank μαζί σου.
  6. Ακουστικά
    Εάν σου αρέσει η μουσική και δεν μπορείς χωρίς αυτήν (eιδικά όταν περιμένεις το αγόρι σου η τις φίλες να έρθουν εκεί που έχετε δώσει ραντεβού) τότε τα ακουστικά θα σου φανούν πολύ χρήσιμα.
  7. Γυαλιά ηλίου
    Τα γυαλιά δεν τα κουβαλάς μαζί σου για να απογειώνεις το style σου. Είμαστε μία χώρα με πολύ έντονο ήλιο οπότε είναι βασικό να προστατεύεις τα μάτια σου.
  1. Χαρτί και στυλό
    Ναι όλοι ξέρουμε ότι μπορείς να τα σημειώσεις τα πάντα στο κινητό σου, αλλά ποτέ δε ξέρεις πότε θα τα χρειαστείς και πόσο χρήσιμα θα σου φανούν!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved