Η Kendall Jenner λανσάρει ρούχα για καλό σκοπό!

Όλα τα έσοδα της συλλογής θα πάνε στις προσπάθειες ανακούφισης κατά του κορονοϊού.

Την ίδια ώρα που εμείς επανερχόμαστε σιγά σιγά στους κανονικούς μας ρυθμούς, οι άνθρωποι σε όλο το κόσμο συνεχίζουν να ασκούν κοινωνική αποστασιοποίηση εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Αρκετοί celebrities έχουν βρει τρόπους για να συμβάλουν στην υποστήριξη του αγώνα κατά του covid-19, με την Kendall Jenner να προστίθεται πρόσφατα στη λίστα. Την πρωτομαγιά το 25χρονο supermodel ανακοίνωσε την συνεργασία της με την εταιρία Zaza Worldwide. Συγκεκριμένα θα λανσάρουν μια συλλογή που έχει αποκλειστικό σκοπό να βοηθήσει τις προσπάθειες ανακούφισης κατά του κορονοϊού.


https://www.instagram.com/p/B_qpSUhjFmW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η collection ονομάστηκε "STATE OF EMERGENCY" και το 100% των εσόδων θα δωθεί στην Feeding America, μια φιλανθρωπική οργάνωση που παρέχει δωρεάν γεύματα σε όσους δεν έχουν πλέον την οικονομική δυνατότητα, λόγω απώλειας θέσεων εργασίας ή/και κλεισίματος σχολείων.

zaza3

STAY HOME T-SHIRT-ZAZA WORLDWIDE

zaza6

TOTE BAG- ZAZA WORLDWIDE

Η συλλεκτική αυτή συλλογή περιλαμβάνει μπλουζάκια, ένα φούτερ, καπέλο, τσάντα και ένα αυτοκόλλητο. Το κεντρικό λογότυπο στα περισσότερα προϊόντα είναι μια καρδιά αλλά και οι φράσεις "αυτό το μπλουζάκι τροφοδοτεί τους ανθρώπους" και "μείνετε στο σπίτι."

Τα περισσότερα προϊόντα στοιχίζουν 35 δολάρια με το φούτερ να φτάνει τα 70 δολάρια, ενώ το αυτοκόλλητο είναι διαθέσιμο με μόλις 5 δολάρια. Ολόκληρη η σειρά είναι ήδη διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα της Zaza Worldwide.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved