Το μυστικό για να αποκτήσεις μακριά μαλλιά σαν της Kim Kardashian

Η αγαπημένη μας Kim αποκάλυψε τι βάζει στα μαλλιά της για να δείχνουν πάντα υγιή και λαμπερά.

Η εξάπλωση της πανδημίας του Κορονοϊού έβαλε αναγκαστικό λουκέτο στα καταστήματα και όπως ήταν επόμενο τα κομμωτήρια έκλεισαν με τη σειρά τους κι αυτά. Κάπως έτσι το δίμηνο αυτό που πέρασες κλεισμένη στο σπίτι, σε κράτησε μακριά από το καθιερωμένο σου κούρεμα και χτένισμα. Αν πάλι αποφάσισες να μακρύνεις τα μαλλιά σου εν όψει καλοκαιριού και ψάχνεις όλους τους πιθανούς τρόπους για να το πετύχεις, η Kim Kardashian μας έχει τη λύση.

Πρόσφατα η Kourtney Kardashian αποκάλυψε στο blog της Poosh το μυστικό της Kim για σούπερ μακριά, υγιή μαλλιά που δεν είναι άλλο από το νερό ρυζιού. Σύμφωνα με τις διάσημες αδελφές, το γιαπωνέζικο κόλπο με το ρυζόνερο έχει κάνει αισθητή τη διαφορά στα μαλλιά της Kim αφού τη βοήθησε να τα μακρύνει και να τα δυναμώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εμείς είμαστε εδώ για να σου μεταφέρουμε όλα τα beauty hacks των αγαπημένων μας celebrities γι' αυτό βρήκαμε την τεχνική που πραγματοποιεί η Kim με το νερό ρυζιού.


https://www.instagram.com/p/B_arQUAgcSJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μπολ, βιολογικό ρύζι και νερό. Ξέπλυνε καλά το ρύζι και στη συνέχεια διαχώρισέ το από το νερό. Τοποθέτησε το καθαρό ρύζι σε ένα μπολ και πρόσθεσε ενάμιση φλιτζάνι νερό. Άφησέ το να μουλιάσει για τουλάχιστον μία ώρα. Έπειτα στράγγιξε καλά το ρύζι και αποθήκευσε το νερό.

Μετά από αυτό, λούσε κανονικά με σαμπουάν τα μαλλιά σου και κάνε καλό μασάζ με το νερό ρυζιού στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Σύμφωνα με τις Kardashians, θα πρέπει να αφήσεις το ρυζόνερο να δράσει το λιγότερο 20 λεπτά έως μία ώρα. Ολοκλήρωσε με ένα πολύ καλό ξέβγαλμα.

Εμείς πάντως σου προτείνουμε να δοκιμάσεις το κόλπο της Kim και να μας πεις τις εντυπώσεις σου αφού δεν χάνεις κάτι παρά μόνο λίγο ρύζι από το ντουλάπι της κουζίνας.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved