Όλα τα βήματα για μακιγιάζ με μεγάλη διάρκεια

8 απλά βήματα για τέλειο μακιγιάζ 

Έχει έρθει η στιγμή που περίμενες τόσο καιρό. Το αγόρι που σου αρέσει σε έχει καλέσει επιτέλους να βγείτε έξω και ενώ εσύ έχεις ντυθεί, χτενιστεί και αρωματιστεί ήρθε πια και η κρίσιμη ώρα για την μάχη με το μακιγιάζ σου!

Μια μάχη που στο τέλος τις ημέρας πάντα βγαίνεις εσύ η ηττημένη, καθώς έχει “δεν έχει διάρκεια, σχηματίζοντας ενοχλητικές αντιαισθητικές διχρωμίες ίσως και τριχρωμίες! Παρά το γεγονός ότι σου συμβαίνει αυτό τακτικά, εσύ συνεχίζεις την καθημερινή σου ρουτίνα πιστεύοντας πως αυτό οφείλεται στην λιπαρή σου επιδερμίδα και όχι στα βήματα που ακολουθείς για την εφαρμογή του μακιγιάζ.
Εδώ θα βρεις όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθείς πιστά για να έχεις ένα σταθερό και αψεγάδιαστο μακιγιάζ σε όλες στις εξόδους σου!

1. Βάζε πάντα ενυδατική κρέμα
Το πρώτο βήμα πριν ξεκινήσεις είναι να βάλεις την ενυδατική σου κρέμα. Για να επιλέξεις την κατάλληλη κρέμα, συμβουλέψου των φαρμακοποιό της γειτονιάς σου ο οποίος θα σε προμηθεύσει με το καταλληλότερο προϊόν με βάση το δέρμα και την ηλικία σου.

2. Χρησιμοποίησε primer
Μετά την ενυδατική κρέμα εφάρμοσε στο πρόσωπο primer. Το primer λειτουργεί σαν βάση για το make-up, ενυδατώνοντας την ξηρή επιδερμίδα, απομακρύνοντας τη γυαλάδα και λιπαρότητα.Προσοχή!! Το Primer δεν είναι υποκατάστατο της ενυδατικής κρέμας.

3. Βάση

Αφού απορροφηθεί το primer, εφάρμοσε σιγά σιγά το Foundation, δηλαδή τη βάση του μακιγιάζ. Tips:Εφάρμοσε το Foundation σου με σφουγγάρι μακιγιάζ ή πινέλο και απόφυγε την άμεση επαφή από τα χέρια στο πρόσωπο.

4. Concealer
Η αλήθειά είναι πως το δέρμα σου είναι πολύ νέο και φρέσκο για να το επιβαρύνεις με Concealer ωστόσο αν έχεις σπυράκια, μαύρα στίγματα ή κύκλους κάτω από τα μάτια που θέλεις να καλύψεις τότε αυτό είναι το κατάλληλο προϊόν. Εφάρμοσε το στα χείλη σου σαν βάση πριν το κραγιόν για μεγαλύτερη διάρκεια.

5. Πούδρα Εφάρμοσε την πούδρα σε σημεία που υπερτερεί η γυαλάδα και η λιπαρότητα στο πρόσωπο σου.
Προσοχή! Αν το make up σου είναι για MAT αποτελέσματα καλό θα είναι να αποφύγεις την χρήση της πούδρας για πιο ελαφρύ και νεανικό αποτέλεσμα.

6. Ρουζ Αν σκοπεύεις να ακολουθήσεις κάποια τεχνική contouring είσαι στο σωστό βήμα! Εάν πάλι δεν το έχεις και πολύ, βάλε ρουζ μόνο στα μήλα του προσώπου σου χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο πινέλο για να το απλώσεις σωστά.

7. Μάτια Τώρα που έχεις κάνει μια σωστή βάση και το πρόσωπό σου είναι μακιγιαρισμένο με σωστές σκιάσεις, ήρθε η στιγμή να παίξεις με τα μάτια σου. Μπορείς να τα βάψεις όσο έντονα ή απαλά θέλεις απλά να θυμάσαι: έντονα μάτια- ελαφριά χείλη (και το αντίστροφο)!

Συμβουλή: Αν είσαι προσωπικότητα με έντονη εφίδρωση πρέπει να χρησιμοποιείς αδιάβροχα καλλυντικά.

8. Κραγιόν Το τελευταίο βήμα για ένα ολοκληρωμένο και όμορφο μακιγιάζ είναι η εφαρμογή του κραγιόν.
Εφάρμοσε πρώτα το περίγραμμα χειλιών και έπειτα προσέθεσε το χρώμα κραγιόν που επιθυμείς.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved