5 προϊόντα που κάθε κοπέλα πρέπει να έχει για τη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς της

Βρήκαμε τι δεν πρέπει να λείπει ποτέ από το νεσεσέρ σου!

Εάν θέλεις να ξυπνάς με όμορφο, καθαρό και λαμπερό δέρμα κάθε πρωί, τότε θα πρέπει να προετοιμάζεις το δέρμα σου κατάλληλα και ανελλιπώς κάθε βράδυ. Ναι, μια νυχτερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας είναι εξαιρετικά σημαντική επειδή τις ώρες που κοιμάσαι, το δέρμα σου δεν σταματά να εκτελεί πολύτιμες διεργασίες. Συγκεκριμένα επισκευάζει, θεραπεύει και αναζωογονεί τα κύτταρά του όσο εσύ ξεκουράζεσαι.

Αυτό που πρέπει να φροντίσεις, είναι να χρησιμοποιείς τα σωστά προϊόντα πριν τον ύπνο, ώστε να τους επιτρέψεις να εισχωρήσουν στο δέρμα κατά τη διάρκεια της νύχτας και να σας δώσουν την απαλή και λαμπερή επιδερμίδα που τόσο πολύ επιθυμείς.

Για να σε βοηθήσουμε να ξεκινήσεις, βρήκαμε τα 5 προϊόντα που κάθε κορίτσι πρέπει να έχει για τη νυχτερινή ρουτίνα ομορφιάς της. Συνέχισε να διαβάζεις και θα τα μάθεις όλα..

1) Νερό micellair και γαλάκτωμα καθαρισμού

micellair

LOREAL MICELLAIR WATER- ATTICA BEAUTY

Είτε φοράς μακιγιάζ κατά τη διάρκεια της ημέρας είτε όχι, είναι απαραίτητο να καθαρίζεις καλά το πρόσωπό σου πριν πέσεις για ύπνο. Έτσι αφαιρείς όλα τα υπολείμματα μακιγιάζ καθώς και τη βρωμιά, τον ιδρώτα ή τη λιπαρότητα που μπορεί να έχει συσσωρευτεί στο πρόσωπό σου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο καθαρισμός επίσης αποτρέπει το φράξιμο των πόρων και τα δερματικά ξεσπάσματα.

2) Serum

serum

VICHY MINERAL 89 SERUM- ATTICA BEAUTY

Ανεξάρτητα από τον τύπο δέρματός σου, υπάρχει σίγουρα ένας ορός για σένα εκεί έξω. Τα ενεργά συστατικά που περιέχει το serum, βοηθούν στην παροχή γρήγορης, στοχευμένης δράσης ενώ κοιμάσαι, έτσι ώστε το δέρμα σου δείχνει καλύτερο από τις πρώτες κιόλας πρωινές ώρες.

3) Κρέμα ματιών

eyegel

VITA MINERAL ACTIVE 7 EYE GEL- SEPHORA

Κάθε μέρα τα μάτια σου βρίσκονται για ώρες στην οθόνη του κινητού, του υπολογιστή ή της τηλεόρασης. Εφαρμόζοντας μια ενυδατική και καταπραϋντική κρέμα ματιών πριν πας για ύπνο εξασφαλίζεις ότι θα ξυπνήσεις χωρίς μαύρους κύκλους. Επίσης, μια κρέμα ματιών βοηθά στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων μακροπρόθεσμα.

4) Κρέμα νυκτός

nightcream

ALGOTHERM BB NIGHT MASK- ATTICA BEAUTY

Ακριβώς όπως βάζεις στο πρόσωπό σου κάθε πρωί ενυδατική κρέμα, έτσι και η κρέμα νύχτας έχει τα ίδια ισχυρά οφέλη για την επιδερμίδα σου. Όταν επιλέγεις μια κρέμα νυκτός, είναι σημαντικό να επιλέξεις μια κατάλληλη για τον τύπο δέρματός σου.

5) Lip balm

LIPBALM

LIP BALM ΜΕ ΑΡΩΜΑ VANILLA CUPCAKE- DUST+CREAM

Το lip balm είναι το πιο υποτιμημένο προϊόν της νυχτερινής ρουτίνας ομορφιάς. Εφαρμόζοντάς το στα χείλη σου κάθε βράδυ πριν τον ύπνο θα ενυδατώσεις τα τυχόν σκασμένα χείλη και θα τα κάνεις να φαίνονται εξαιρετικά απαλά το επόμενο πρωί.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved