Πώς θα κάνεις το ωραιότερο ανοιξιάτικο χτένισμα με μαντήλι (video)

Για να τραβήξεις τα βλέμματα στις μελλοντικές εμφανίσεις σου.

Οι μέρες της καραντίνας φτάνουν σιγά σιγά προς το τέλος τους και η στιγμή που θα κυκλοφορείς και πάλι ελεύθερα είναι πολύ πιο κοντά απ’ όσο νομίζεις. Διανύουμε ήδη το τρίτο μήνα της άνοιξης και όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει ψάχνουμε έξυπνους τρόπους για να είμαστε στιλάτες και άνετες ακόμη και τις πιο ζεστές μέρες.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα χτένισμα που συγκρατεί τα μαλλιά σου(άρα σε απαλλάσσει από τον ιδρώτα), απομακρύνει τα ενοχλητικά τσουλούφια και ταυτόχρονα είναι μοντέρνο και κομψό. Η πιο συνηθισμένη λύση ενάντια στο καύσωνα είναι η αλογοουρά όμως εμείς θέλουμε να το πάμε ένα βήμα παραπέρα. Γι’ αυτό βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε την πιο ωραία εκδοχή της, με τη βοήθεια του αγαπημένου σου μαντηλιού.

Το χτένισμα αυτό έχει πολλά πλεονεκτήματα αφού παραμένει στη θέση του για πολλές ώρες ενώ προσθέτει τόνους στιλ στην εμφάνισή σου. Συνέχισε να διαβάζεις και θα δεις βήμα-βήμα πώς θα πετύχεις αυτό το εύκολο, καλοκαιρινό χτένισμα που σίγουρα θα γίνει αγαπημένο σου.

Θα χρειαστείς:

  • Βούρτσα μαλλιών
  • Λαστιχάκια
  • Κρέμα φορμαρίσματος
  • Μαντήλι της επιλογής σου

Βήμα 01: Βούρτσισε καλά τα μαλλιά σου για να αφαιρέσεις τυχόν κόμπους και στη συνέχεια κάνε μια χωρίστρα στη μέση.

Βήμα 02: Πιάσε τα μαλλιά σε μια χαμηλή αλογοουρά.

Βήμα 03: Για να στερεώσεις τις τρίχες που πετάνε, άπλωσε μικρή ποσότητα κρέμας φορμαρίσματος.

Βήμα 04: Πάρε το αγαπημένο σου μαντήλι και αφού το δέσεις με ένα κόμπο στην αλογοουρά, τύλιξέ το σφιχτά γύρω από τα μαλλιά σου. Είσαι έτοιμη!

Στο video που βρήκαμε για τα μάτια σου μόνο, μπορείς να δεις περισσότερα χτενίσματα με μαντήλι για να πάρεις ιδέες και να αντιγράψεις.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved