Πώς θα κάνεις καθαρισμό προσώπου στο σπίτι σαν επαγγελματίας (video)

Βρήκαμε πώς θα κάνεις καθαρισμό προσώπου like a pro ακόμη και εν μέσω καραντίνας.

Μπορεί να πιστεύαμε ότι οι μέρες της καραντίνας δεν θα είχαν μεγάλη διάρκεια όμως πέρασαν σχεδόν δυο μήνες που #ΜένουμεΣπίτι σε κατ' οίκον περιορισμό και τηρούμε κοινωνική αποστασιοποίηση. Η άνοιξη ήρθε για τα καλά και πλέον μετράμε αντίστροφα για την μέρα που θα μπορούμε να κυκλοφορούμε ελεύθερα και να χαιρόμαστε τον ήλιο.

Τη στιγμή που εξακολουθείς να παραμένεις στο σπίτι, μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο το χρόνο σου για να επικεντρωθείς στην ατομική σου περιποίηση. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι φροντίζοντας εντατικά το δέρμα σου. Ειδικότερα τώρα έχεις ένα παραπάνωλόγο να το κάνεις, αφού τα σαλόνια ομορφιάς παραμένουν κλειστά.

Αντί λοιπόν να κοιτάζεις έξω από το παράθυρο και να αναπολείς όλα τα κοσμικά πράγματα που θεωρούσες ως τώρα δεδομένα, σου προτείνουμε να απολαύσεις μια συνεδρία καθαρισμού στο σπίτι και να δώσεις πίσω στην επιδερμίδα σου τη χαμένη της λάμψη.

Το καλύτερο στο κρατήσαμε για το τέλος αφού έχουμε βρει το video που θα σου δείξει βήμα-βήμα πώς θα το πετύχεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις αναλυτικά όλα τα βήματα ώστε να σου λυθούν οι τυχόν απορίες.



Πηγή φωτογραφιών: instagram.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved